23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kyocera Unimerco udfordrer maskinerne til Spånligaen 2022

Når Spånligaen afvikles i Herning næste uge, står Kyocera Unimerco klar til at vise de nyeste produkter og teknologier til den spåntagende del af metalindustrien.

I samarbejde med en række virksomheder giver Kyocera Unimerco maskinerne kamp til stregen under årets Spånliga, og ser frem til at præsentere flere imponerende værktøjs-demonstrationer inden for boring og fræsning fra den 6. – 8. september.

Kyocera Unimerco medvirker i flere værktøjsdemonstrationer, når Spånligaen løber af stablen, og specielt med ét af demo’erne forsøger vi at presse den lynhurtige DMU65H, som stilles til rådighed af DMG Mori, til det yderste med High Feed-fræseren MFH Boost. Materialet, som der bearbejdes i, er 34CrNiMo6, og her er målet, at fokusere på spån-volumen og skrub-bearbejdning af stålet.

Ud over High Feed-fræsningen vises også hvordan der laves spejlblanke overflader med Kyoceras MFF planfræser, Fraisa SC-fræsere – både i plan- og barrel-udgaver. Barrel-fræseren vil blive testet op imod en traditionel Ball Nose-fræser for at illustrere øget speed, feed og kvalitet. Ud over fræse-løsningerne, som vises i denne maskine, viser vi også hvor stabil og problemfri boring du opnår med MagicDrill DRA op til 12xD i boredybde.

Demonstrationen, som vises flere gange dagligt under Spånligaen, foregår i tæt samarbejde med DMG Mori, Esprit, Schunk og Ok A.M.B.A.

Ud over de fascinerende værktøjsdemonstrationer, som Kyocera Unimerco glæder sig til at præsentere under Spånligaen, ser vi også frem til at tage godt imod dig på vores stand, som du finder i hal 1, og hvor du får muligheden for at møde nogle af vores specialister inden for spåntagning, værktøjsvalg og optimering.

 Husk tilmelding er gratis!
Du kan tilmelde dig, og læse meget mere om årets Spånliga på hjemmesiden.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11