23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Banebrydende belysningsløsning til alle batteripakker

SCANGRIP forbinder verden af el-værktøjsbatterier og professionelle arbejdslamper! Vi præsenterer en helt ny serie af hybride og innovative arbejdslamper, som passer til alle 18V-batteripakker fra alle førende el-værktøjsmærker i verden.

Vi er stolte af at kunne præsentere en komplet serie af enestående og unikke arbejdslamper kompatible med alle 18V batteripakker samt METABO/CAS batterisystem.  

Ved at forbinde verdenen af el-værktøjsmærker med vores innovative arbejdslamper giver vi dig total frihed til at vælge det batteri, du foretrækker. Du kan med andre ord tilvælge en stærk arbejdslampe fra SCANGRIP uanset hvilket batterimærke du foretrækker i dagligdagen. På den måde skaber vi et langt mere bekvemt, fleksibelt og effektivt arbejdsliv for dig som håndværker.

SCANGRIP CONNECT- serien er udstyret med den nyeste COB LED-teknologi, et ekstremt fleksibelt design og en masse funktioner, der gør arbejdslamperne alsidige og holdbare. Serien er også udstyret med en unik mulighed for at tilslutte en POWER SUPPLY CONNECT direkte til alle CONNECT arbejdslamperne, så du får ubegrænset adgang til lys. 

CONNECT-konceptet kommer med en unik CONNECTOR til hvert enkelt el-værktøjsmærke, der passer til 18V batteripakker. Man monterer ganske enkelt en CONNECTOR på arbejdslyset og sætter sit matchende batteri på. Derudover kommer alle CONNECTORS med et batteribeskyttelsessystem, som sikrer at du kan arbejde uden bekymring for overbelastning eller skade af dit batteri. CONNECTORS sælges seperat på vores hjemmeside og har forskellige varenumre afhængigt af el-værktøjets mærke. 

...Og så er vi først lige begyndt! 
CONNECT-serien har 8 holdbare arbejdslamper på nuværende tidspunkt og vil blive suppleret med yderligere 6 multifunktionelle arbejdslamper i den kommende tid. Vi udvider også løbende vores sortiment af CONNECTORS til førende el-værktøjsmærker, så alle kan drage fordel af en SCANGRIP arbejdslampe.  

Læs mere om den nye serie af CONNECT-arbejdslamper her.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.046