23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny GEMÜ-app har mange digitale tjenester

Med den nye GEMÜ-app til smartphones og tablets kan produkter identificeres entydigt og betjenes intuitivt, og produktinformationer kan hentes nemt.

 Desuden kan du nu også have det komplette GEMÜ-produktsortiment i lommen. GEMÜ-appen har mange funktioner, som gør livet inden for ventil-, måle- og reguleringssystemer fra GEMÜ lettere.

Enkel produktinitialisering og konfiguration
Fra nu af kan nye elektriske GEMÜ-produkter initialiseres, konfigureres, parametreres og lokaliseres via en Bluetooth-forbindelse med GEMÜ-appen. GEMÜ-appen viser både procesværdier og statusoplysninger i et detaljeret display og understøtter indstilling af parametre samt fejlvurdering. Under udviklingen af appen blev der lagt særlig vægt på brugervenlighed, så der er mulighed for intuitiv betjening af GEMÜ-produkterne. Den nye positioner GEMÜ 1441 cPos-X kan som det første produkt betjenes med GEMÜ-appen.

Entydig produktidentifikation og adgang til produktdokumentation
GEMÜ-produkter, som er udstyret med et digitalt typeskilt (QR-kode) eller en RFID-tag, kan identificeres entydigt via appen. Dermed har brugere adgang til de rigtige produktinformationer og -dokumenter direkte i anlægget. Desuden er det muligt at hente ordrespecifikke oplysninger som f.eks. erhvervede produktcertifikater og attester. GEMÜ leverer både den aktuelt tilgængelige dokumentation og den dokumentation, der er tilgængelig på tidspunktet for levering af produktet. Det betyder, at alle ændringer eller udvidelser er synlige med det samme.

Mobil adgang til produktinformationer
Den nye GEMÜ-app giver også nem adgang til generelle GEMÜ-produktinformationer og -dokumenter - også når du er på farten. Brugere får hurtig adgang til datablade, brugsanvisninger, produktbrochurer og andre oplysninger, der kan hjælpe med at vælge det rigtige produkt. Særligt nyttigt er det, at dokumenterne er tilgængelige offline, så de også kan bruges i systemer uden internetadgang.

Desuden giver GEMÜ-appen brugere hurtig og enkel adgang til kontakt. Et særligt højdepunkt på ACHEMA 2022: Brugere af appen kan bestille en gratis dagsbillet.

Der arbejdes i øjeblikket allerede på yderligere funktioner, som hjælper anlægsoperatører og anlægskonstruktører i forbindelse med digitalisering i procesindustrien.

GEMÜ-appen er tilgængelig på tysk, engelsk og fransk og understøtter operativsystemerne Android og iOS. GEMÜ-appen kan hentes i Google PlayStore og AppStore. Du kan finde yderligere oplysninger om GEMÜ-appen på adressen www.gemu-group.com/app

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.047