23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hør vores relevante og spændende foredrag på AUTOMATIK 22

Som altid er Maskinsikkerhed ApS en del af det officielle program ved Automatikmessen i år. Messen løber af staben 13. - 15. september og alle dage kan du høre indlæg afholdt af direktør Hans Morten Henriksen.

Foredrag 1: Nyt om CE-mærkning af maskiner mv.

Maskinsikkerhed ApS orienterer om Den kommende maskinforordning i hovedtræk: nye regler kan give mærkbare bøder og evt. fængsel, nyt syn på ansvar kan medføre, at der nægtes erstatning, og at direktør/medarbejdere kan bortvises. Nye krav om dokumentation for ændringer af maskiner og udstyr. Desuden oplyses om nye standarder og standarder på vej, fx ny DS/EN ISO 12100, DS/EN ISO 13849-1.

Foredrag 2: Risikovurdering i praksis, inkl. myndigheders krav.

Både Sikkerhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet har strammet op omkring risikovurderingen af maskiner, herunder ombygning/ændring med dokumentation for kontrollen før brug. Praktisk brug af både DS/EN ISO 12100 og HAZOP i projekter. Hvad er nyt, og hvordan man kan løse opgaven, så målet nås, uden at tidsforbruget løber løbsk.

Foredrag 3: Projektledelse: Kend regler og krav fra start. PtX, medicin, ny fabrik, grøn energi mv.

Havde vi da bare vidst det noget før!

Projekter har gavn af, at regler og krav er kendt så tidligt i projektforløbet, at projektlederen kan nå at efterkomme regler og krav hensigtsmæssigt. Maskinsikkerheds projektplanlægningsmetode kan anvendes i både enkle og meget komplicerede projekter, så budget, tidsplan, krav m.m. kan holdes inden for det rimelige. Vi gennemgår metoden, set i forhold til faldgruber i små og større projekter.

Foredrag 4: ATEX i virkelighedens verden

ATEX og eksplosionssikring kan være kompliceret, men langt de fleste opgaver er enkle at løse.
Vi giver en kort introduktion til begrebet og viser veje til, hvordan man selv kan få et overblik over opgaver og vælge produktionsvenlige løsninger.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047