23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se Danmarks eneste CNC-Træningsmaskine til Spånligaen 2022!

Edge-Team medbringer den eneste CNC-Træningsmaskine (HMT) i Danmark. Med den kan du opleve det nyeste inden for simulering af maskinføring, hvilket er oplagt for undervisning af lærlinge på skoler og større produktionsvirksomheder.

Edge-Team deltager i Spånligaen 2022 og vil i den forbindelse introducere Danmarks eneste CNC-Træningsmaskine, der skal sikre virksomheder en bedre oplevelse ved at lære elever op - helt uden unødvendige udgifter.

Lærlinge vil nu kunne få simuleringstræning før praktisk drift, hvilket sparer en masse træningsomkostninger og indlæringstid. Træningsmaskinen er opbygget ved, at den kombinerer NCSIMUL, det nuværende mainstream CNC-system, og simuleret CNC-bearbejdning. Træningsmaskinen fungerer på samme måde som normale CNC-maskiner, og simuleres til gavn for både lærlingen og virksomheden.

Derudover introducerer og demonstrerer Edge-Team flere 3D-printere til industribrug.

Du vil også få vist alternative bearbejdningsmetoder for 3-aksede og 5-aksede CNC-maskiner ved brug af EDGECAM-software. Få mere information om, hvad Edge-Team medbringer til Spånligaen 2022 og om, hvordan du kan tilmelde dig.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan maskinens NC-programmeringssoftware understøtter drejning og fræsningsbearbejdning, så er Edge-Team at finde på Spånligaen d. 6-8. september, hvor Edge-Teams konsulenter står klar til at dele viden ud.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Tobias Færch Kristensen
tfk@edge-team.com

Send til en kollega

0.047