23948sdkhjf

ECM INDUSTRIES investerer i landets stærkeste lasersetup

| Medlemsnyhed | Indrykket af ECM INDUSTRIES A/S

ECM INDUSTRIES A/S har investeret i en 20kw BYSTRONIC laserskærer med et 100T højlager, plukkerobotter samt vandkølet skærehoved med den nyeste teknologi inden for MIXGAS så man kan laserskære selv meget tykke dimensioner med ekstremt lavt tryk.

ECM INDUSTRIES A/S investerer tocifret millionbeløb i ny teknologi

Som dansk totalleverandør til den globale industri investerer ECM INDUSTRIES A/S et væsentligt millionbeløb i ny teknologi og ikke mindst i ”INDUSTRI 4.0. Investeringen skal udbygge ECM INDUSTRIES førerposition som totalleverandør inden for blandt andet vind, anden grøn teknologi og industri i det hele taget. Herunder ikke mindst for at tilgodese det store og voksende behov for en total leverandør og kortere forsyningskæder.

Efterspørgsel efter totalleverandører med fokus på kostoptimering fra den globale industri er stigende, og hos ECM INDUSTRIES A/S står man lige nu med et øget kapacitetsbehov. Derfor er den danske industrivirksomhed i gang med kraftige investeringer indenfor automatisering og INDUSTRI 4.0.  

- Vi vil være førende inden for både krævende laserskæring og efterfølgende bearbejdning, så vi kan være foran kundernes stigende behov for præcision og krav til nedbringelse af CO2 aftryk blandt andet inden for vind og anden grøn teknologi. Her er vi i dag leverandør til nogle af verdens førende virksomheder, og dette forspring skal vi hjælpe kunderne med at udbygge, forklarer CEO Bjarne Poulsen.

Han siger supplerende, at ECM INDUSTRIES A/S er blevet storleverandør til verdens førende vindmølleproducenter fordi vi som virksomhed forsøger at være et skridt foran. Netop her er effektiv produktion helt afgørende for CO2 reduceret produktion til kunder på globalt niveau.

Konkret investerer ECM INDUSTRIES A/S i en 20kw BYSTRONIC laserskærer med et 100T højlager, plukkerobotter samt vandkølet skærehoved med den nyeste teknologi inden for MIXGAS så man kan laserskære selv meget tykke dimensioner med ekstremt lavt tryk. Derudover er virksomheden gået ALL IN på INDUSTRI 4.0. ved også at investere i den nyeste udgave af BYSOFT CAM, BYSOFT INSIGTH samt BYSTRONIC OBSERVER software samt tilhørende hardware. Den fænomenale styrke i ONE SHOT tankegangen fra bukket emne i 3D format, til fuld offline programmering for både buk, laser og sortering i en omgang, kommer til at gøre en kæmpe forskel for virksomhedens agilitet, produktivitet samt muligheden for den fulde overvågning af såvel produktion, automation og OEE.

Ifølge CEO Bjarne Poulsen er det særligt kravet til CO2 reduceret produktion til den grønne industri, hvor der kræves ensartet kvalitet og højt automatiseret produktion af større emner.  

ECM INDUSTRIES A/S er en af de få virksomheder Europa, der kan levere laserskårne emner fuldsorteret og stablet i op til 25mm tykkelse i alle metaller. Dermed øges konkurrenceevnen da ergonomiproblematikken i plukke processen helt fjernes. En for medarbejderne fysisk tung proces, og dermed også omkostningstung. Derved kan medarbejderne frigives til andre opgaver.

Specielt automatisering af plukkeprocessen er særligt vigtig for arbejdsmiljøet, i en industri hvor det er svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft.

- Vi får adgang til den nyeste teknologi og kan nu udvide vores produktivitet yderligere. Samtidigt taler vi ind i en global trend, der er blevet kraftigt forstærket under Corona krisen. Flere og flere europæiske kunder hjemtager produktion fra andre regioner for at sikre og forkorte forsyningskæderne. Denne udvikling forventer vi yderligere forstærket i de kommende år, fortsætter CEO Bjarne Poulsen.

ECM INDUSTRIES A/S har gennem alle år haft en ambitiøs og langsigtet investeringsstrategi med et samlet investeringsniveau tæt på et trecifret millionbeløb igennem de sidste 15 år. Grundholdningen i den familieejede industrivirksomhed er at have egen fuldautomatisk teknologipark med flest mulige processer in-house med henblik på at blive valgt som totalleverandør:

- ECM INDUSTRIES har altid været en teknologisk stærk spiller på markedet, og den position ønsker vi at beholde, både som et plus for kunder, men også for at tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen, slutter CEO Bjarne Poulsen.

Om ECM INDUSTRIES A/S
ECM INDUSTRIES A/S producerer og medudvikler kundespecifikke komponenter og maskiner til alle industrier inden for bl.a. vind, anden grøn teknologi, plast og andre industrisegmenter . Virksomheden har brede kompetencer med alt fra Laserskæring, afgratning, kantpresning, certificeret svejsning og robotsvejsning, 3-5 og 9 akset CNC bearbejdning samt engineering og udvikling, maskinbygning, montage og el-montage.

ECM INDUSTRIES A/S beskæftiger over 140 medarbejdere fordelt på to fabrikker i Danmark. Kunderne spænder bredt fra den generelle industri og teknologivirksomheder til nogle af verdens førende inden for vind, grøn teknologi og procesudstyr til den globale plastindustri. Og virksomheden er selvfølgelig ISO certificeret.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ECM INDUSTRIES A/S

Runddelen 11
Ø. Starup
6040 Egtved (midt mellem Kolding og Vejle)
Danmark
ECM INDUSTRIES A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079