23948sdkhjf

scanOtech fejrer 20 års jubilæum 1. august 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

scanOtech er tidligere datterselskab af Kremlin sa, kan i år fejre 20 års jubilæum som autoriseret distributør og partner af SAMES KREMLIN.

Det fejrer vi ved at sætte 20 Airmix® Xcite® manuel pistoler på højkant til en helt utrolig jubilæums pris. Og det er først til mølle.

Kr. 3.900,00 ex.moms

 scanOtech har mere end 40 års erfaring indenfor rådgivning, salg og servicering af industrielle sprøjtmaleanlæg.

Først som distributør i 1977, under navnet Kremlin Danmark Aps. To år senere, og på grund af fremragende resultater, blev der etableret et datterselskabet i Danmark, under navnet Kremlin ApS.

I 1987 blev der yderligere etableret et søsterselskab i Helsinborg, Kremlin Sweden AB, der dækkede det svenske marked, og i 1999 slog de sig sammen under navnet Kremlin Scandinavia, med base tæt på København.

I 2002 lukkede Kremlin Scandinavia sine aktiviteter og ændrede navn til scanOtech og status til partner og distributør af og for Sames Kremlin.

scanOtech tilbyder nøglefærdige løsninger, skræddersyet til dine specifikke behov.

Vi analyserer, rådgiver, designer, projekterer og installerer i tæt samarbejde med vore kunder. Vi tilbyder kvalitets og højteknologiske produkter, forankret i solid Know-How og årtiers erfaring.

Med denne kombination og robotteknologi, skaber vi automation til fremtidens industri 4.0. Automatisering giver økonomiske besparelser ved at eliminere tidstunge manuelle processer, øger fleksibilitet og giver ensartet finish kvalitet etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES KREMLIN, Europas ældste producent af udstyr og løsninger til moderne industriel overfladebehandling.

                                     Du mærker forskellen - også efter handlen

                                                             Saml | Beskyt | Forskøn

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078