23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Armatec udvider med ny division og stærkt forretningskoncept

Som led i en fælles vækststrategi fusionerer Armatec A/S og Dansk Ventil Center A/S den 1. august 2022 med Dansk Ventil Center som ny division i Armatec.

Armatec er markedsledende inden for teknisk rådgivning og salg af produkter til varme-, køle- og procesanlæg i den tunge del af industrien – og med tilførelsen af den nye division sætter Armatec et solidt aftryk i markedet som Nordens største leverandør af flow- og ventilløsninger.

Dansk Ventil Center er en af markedets førende leverandører af konkurrencedygtige ventiler til den brede industri, og ifølge Jens Brammer, adm. direktør hos Armatec, så styrker den nye organisationsstruktur Armatec med en lang række kundefordele.

”Fra et videns- og serviceperspektiv tror jeg, at sammenlægningen kommer til at skabe værdi for vores kunder, fordi vi kan bidrage med nye kompetencer og muligheder, som ikke tidligere er set hos én leverandør”, udtaler Jens Brammer.

Fælles ambition om at styrke kundesamarbejdet
Med sammenlægningen tilbyder vi markedets stærkeste setup, og vi har en fælles ambition om at komme tættere på vores kunders projekter og daglige drift.

”Særligt udvidelsen af vores service- og kompetenceteam og et udvidet produktsortiment med hurtig levering fra Danmarks største ventillagre i Glostrup og Vejle giver os nye muligheder for at skabe øget effektivisering og servicering af vores kunder”, udtaler Flemming Stig Hansen.

Ny konkurrencefordel med stærkt forretningskoncept
I et konkurrencepræget marked tilbyder Armatec og DVC sammen et stærkt forretningskoncept og begge virksomheder fortsætter deres kundeaktiviteter.

Se flere detaljer på vores hjemmeside >>

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Kontaktperson

Marie Louise Danielsen
Nordic Marcom Manager
+45 61 30 06 34 mld@armatec.dk

Send til en kollega

0.047