23948sdkhjf

Linde Gas vinder lokal CSR-pris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Linde Gas A/S

Fredericias nye CSR-pris anerkender og understøtter de, der kobler forretning med socialt ansvar, fx gennem inklusion af kommunens borgere i et arbejdsfællesskab. Vinderen blev Linde Gas A/S.

Ni virksomheder var indstillet til prisen, som er del af et kommunalt initiativ til nedbringelse af ledigheden, herunder opkvalificering og job til udsatte borgere. Vinderen blev Linde Gas A/S, der vandt for sit samfundsengagement, men også for virksomhedens samarbejde med Fredericia Jobcenter for at få personer, der har mistet tilknytningen til arbejdsmarkedet, tilbage på arbejdsmarkedet.

Læs mere om CSR-prisen i pressemeddelelse fra Fredericia Kommune >>

”Det er en ære at få denne pris. Alt i alt har det været rigtig, rigtig fantastisk - alene sådan et smil, som man kan få fra en medarbejder, der lige pludselig opdager den tryghed, der er i at få kollegaer og alt muligt andet, kan ikke erstattes af noget,” siger Torben Eriksen fra Linde Gas A/S i Taulov.

Med udgangspunkt i nomineringerne blev de ni virksomheder bedt om at yderligere uddybe deres CSR-arbejde og -engagement.

”Hos Linde globalt og lokalt arbejder vi meget seriøst med CSR. Som det eneste industrigasselskab i Danmark er vi arbejdsmiljøcertificerede efter ISO 45001. Herudover er vi medlem af Green Network og har modtaget diplom og flag for opfyldelsen af miljøkravene til netværket, og arbejder således også fokuseret på det forebyggende miljøarbejde,” fortæller Max Engelberth, kvalitets- og sikkerhedschef, som takkede på vegne af Linde Gas i Danmark.

Torben Eriksen slutter af: ”Æren tilfalder i bund og grund de medarbejdere, som hver dag tager hånd om mennesker, der har det svært. Nogle af dem er hos os endnu. Det er fantastisk, hvordan det er gået for dem.”

Link til Miljørapport 2019 (- 2022 er under udarbejdelse) >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Linde Gas A/S

Lautruphøj 4-6
2750 Ballerup
Danmark
Linde Gas A/S

Billeder & videoer

CSR-diplom til Linde Gas fra Fredericia Kommune

Send til en kollega

0.094