23948sdkhjf

Ahlstrom-Munksjö AspaBruk investerer i SPM online-systemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Ordren omfatter også tilstandsovervågningstjenesten ServiceNet. Papirmassefabrikken Aspa Bruk i Närke vil nu udstyre en tørretumbler og flishugger med SPMs mest avancerede online system Intellinova Parallel EN til tilstandskontrol.

Det drejer sig primært om tilstandsmålinger på lejer og tandhjul på tørrecylindre og styreruller i tørremaskinen samt lejer og tandhjul på flishuggeren, alt sammen for at undgå uplanlagte stop og nedbrud for at opnå højere maskintilgængelighed og maksimeret produktion.

Med sensorer af typen DuoTech, der kombinerer de patenterede måleteknologier HD ENV og SPM HD, opnås klare og letfortolkelige måleresultater fra både vibrations- og stødpulsmåling med en usædvanlig lang advarselstid mod nedsat mekanisk tilstand. Ordren omfatter også tilstandsovervågningstjenesten ServiceNet, hvor alarmer, afvigelser og månedlige rapporter løbende meddeles møllens vedligeholdelsespersonale. SPM står for installation og levering af nøglefærdige systemer.

Vedligeholdelseschef Karl-Johan Ericsson forklarer møllens investering: “Investeringen i to online systemer er i vores strategi for at forbedre maskintilgængelighed og sikkerhed på Aspa Mill. Vi har i nogen tid evalueret procesovervågning og har set, at adgang til fakta styrker os til at træffe de rigtige beslutninger om yderligere tiltag på det rigtige tidspunkt. Vi har samarbejdet med SPM i flere år med håndholdt måleteknologi, og det føles helt rigtigt og naturligt at tage det næste skridt med et online system med overvågningsservice.”

Ahlstrom-Munksjö-gruppen er verdensledende inden for fiberbaserede specialmaterialer med aktiviteter opdelt i afdelingerne Filtration, Food & Consumer Packaging, Healthcare, Building Materials og Technical Materials. Koncernen har 45 fabrikker i fjorten lande med omkring 8.000 ansatte. Det årlige salg beløb sig til ca. EUR 3,1 mia. for år 2021. Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk fremstiller bleget og ubleget sulfatmasse af vedvarende råmaterialer. Pulpen er skræddersyet til en række specialprodukter såsom hygiejneprodukter, grafisk papir, elektroteknisk papir, fedtsugende papir og filtrerpapir. Møllen har omkring 190 ansatte.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.062