23948sdkhjf

Hvordan data-økosystemer skaber operationel ekspertise

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Strømlining af processer med digitalisering

Mens de fleste brancher fremskynder deres digitale transformation, har energiproduktionssektorens overgang til en digital tankegang været betydelig. Komplekse ændringer inden for de sidste 20 år har skabt et behov for, at interessenterne i elproduktionsindustrien - fra gulvledere til ledelse på C-niveau - skal indføre integrerede digitale løsninger, der giver mulighed for mere strømlinede og sammenhængende oplysninger til beslutninger om drift af anlæg.  
  
En af de fejl, der i øjeblikket ses i hele branchen, er at implementere en strategi, der udelukkende fokuserer på at reducere omkostningerne i et forsøg på at forbedre balancen på kort sigt. McKinsey & Company rapporterer, at 40 % af transformationsværdien stammer fra vækstinitiativer, mens omkostningsreduktion kun tegner sig for 9 % af transformationsværdien. Derfor skal driftsledere og ledere overveje at øge bæredygtigheden uden at reducere de generelle overheadudgifter. Det er her, at digital transformation kommer ind i billedet.  
  
Ved at udnytte den kraft, som digitale løsninger leverer, kan organisationer skabe mere effektive, bæredygtige og sikre operationer. Fra simulering af scenarier i den virkelige verden til automatisering af digitale processer indebærer driftskompetence inden for el- og forsyningssektoren integration af den fysiske verden med den digitale verden. Resultatet er et sammenhængende digitalt økosystem, som ledelsen kan stole på til at inspirere til løbende forbedringer på tværs af faciliteterne for at nå driftsmålene.  
  
Frem for alt skal ledelsen erkende og forstå, at operationel excellence er en unik rejse. I stedet for at stole på en standardmodel, skal operatører og ledere uddanne teammedlemmer og integrere de rigtige digitale løsninger i deres forretningsproces. Først da vil energiselskaberne være i stand til at omfavne lean-metodologien og køre mod operational excellence.  
  
Få mere at vide om økosystemet, og hvordan Hexagon kan være din partner til at navigere i dette landskab.   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Send til en kollega

0.094