23948sdkhjf

Milepæl! 1.000 tons svejsetråd pr. måned

| Medlemsnyhed | Indrykket af Valk Welding DK A/S

Som partner ønsker vi at aflaste dig som kunde helt og holdent, både med hensyn til automatisering og med sliddele og svejsetråd.

Vi fortsætter med at investere for at nå dette mål. Dette gælder også for leveringen af vores svejsetråde. I de seneste år har vi truffet flere strategiske beslutninger, som har resulteret i en milepæl i 2022; levering af 1.000 tons massiv svejsetråd på én måned.

Med vores regionale lagre i Holland, Frankrig, Danmark og Tjekkiet forsyner vi vores kunder i hele Europa med de nødvendige svejsetråde fra lager.
Vi har kunnet opnå alt dette ved at optimere vores logistikproces, bruge forskellige transportmidler til at sikre forsyningen og investere massivt i lagerbeholdninger. Med vores regionale lagre for svejsetråd holder vi os tæt på dig som kunde.

Disse bestræbelser resulterer i en konstant vækst, som gør det muligt for os at frigøre endnu flere ressourcer til at betjene dig med fremragende svejsetråd til konkurrencedygtige priser og garanteret tilgængelighed fra vores lagre. På denne måde arbejder vi fortsat på "The strong connection" med dig hver dag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Valk Welding DK A/S

Fabriksvej 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
Valk Welding DK A/S

Send til en kollega

0.078