23948sdkhjf

Kundecase: Vinduesskilte til Kildebjerg Ry Erhvervshus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Expression har udsmykket alle etager hos Kildebjerg Ry Erhvervshus med nye vinduesskilte, som skal synliggøre hver enkelt virksomhed, der har domicil i huset.

For Kildebjerg Ry Erhvervshus startede vi med at lave et visuelt oplæg, så de kunne få en fornemmelse af, hvordan det ville se ud. Vi har stået for det grafiske design og har været ude og måle op på alle etager for at sikre en korrekt og ensartet proces.

Ud over at have fungeret som sparringspartner på opgaven, har Expression også stået for rådgivning omkring materialevalg. Vi har leveret og monteret alle skilte for at sikre et professionelt og holdbart resultat.

Vi har hjulpet med:

Rådgivning
Idéoplæg og visualisering
Grafisk opsætning
Opmåling
Levering
Montering

I videoen til højre kan du høre Business Partner Leo Henriksen fra Kildebjerg Ry Erhvervshus uddybe mere om behovet for synlighed og hvorfor de valgte Expression som samarbejdspartner. (Der er både danske og engelske undertekster tilgængelige)

Kunne du også tænke dig mere synlighed vha. skilte? Så kontakt Expression og hør mere om dine muligheder for at skabe synlighed via skilte, bannere, beachflag, folie og mange andre udstillingsprodukter.

Læs mere om blikfang og synlighed lig her

eller kontakt os for rådgivning og tilbud

Tlf.: 61653597

E-mail: info@expression.nu

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.078