23948sdkhjf

ScandiTools Produkter

| Medlemsnyhed | Indrykket af ScandiTools A/S

ScandiTools er et værktøjssliberi, der med afsæt i innovativ teknologi tilbyder optimeringsmuligheder og effektivisering for virksomheder i alle størrelser.

Vi er specialister i, at nedbringe bearbejdningstiden på en produktion med 30-40% via et produktsortiment, der både tilbyder standardværktøj og specialværktøj, samt kvalitetssikret belægning og opslibning af værktøjer. 

Vores ekspertise kommer fra erfaring og tid til hver enkelt kunde 

Vi tager os tid til vores kunder for, at forstå særlige udfordringer, og levere den bedste rådgivning, optimerende løsninger og værktøjer.

I tæt samarbejde med kunden konstruerer vi et program, som inkluderer opslibning af værktøj. 

Vi giver hurtig og billig modifikation af alle standardværktøjer og specialfremstillede værktøjer for at imødekomme vores kunders behov og styrke deres konkurrencedygtighed.

Distributør af værktøj fra Bassewitz og Tunit. 
For at fuldfører vores sortiment i bedste kvalitet har vi indgået eksklusiv-distributør aftale med tyske Bassewitz og italienske Tunit.
 

Dette styrker vores program markant og gør vi kan tilbyde vores kunder Klinger i både HSS og HM, skivefræsere og specialfremstillet skivefræsere i HM,  PCD værktøj og en komplet High End bor-serie i allerbedste kvalitet. 

ScandiTools 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ScandiTools A/S

Gummersmarkvej 7A
4632 Bjæverskov
Danmark
ScandiTools A/S

Send til en kollega

0.063