23948sdkhjf

Sidste del af kæmpe skrog forlader Randers Maskinfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Randers Maskinfabrik A/S

Randers Maskinfabrik sender 2. og sidste halvdel af skroget til et kommende formidlingslokale afsted

Der er blevet planlagt, arbejdet og svejset til den helt store guldmedalje i smedeværkstedet i Dronningborg.  Det er med både stolthed og tilfredshed, at den sidste halvdel af det store skrog nu triller ud gennem porten på  Randers Maskinfabrik .

Første halvdel af skroget forlod Randers Maskinfabrik for en måneds tid siden. Sammen kommer de to dele til at danne bund for et flydende formidlingslokale, som får kajplads ved Udbyhøj. Lokalet skal bruges til undervisning og formidling af den unikke natur og det rene drikkevand i og omkring Randers. 

Båden skal sejle på fjorden - eller måske nærmere slæbes, for den kan ikke sejle selv -  og lade gæster komme helt tæt på den mangfoldige natur og det rige dyreliv til lands og til vands. Hvis alt går vel er den færdig i sensommeren. 

Det er lokale ildsjæle og Randers Kommune, som står bag projektet, som er formgivet og tegnet af Randers Arkitekten. Tegnestuen har hentet inspiration i 1800-tallets kanonbåde, som er en slags fladbundet robåd, der kan komme helt tæt på land. Fortidens kanonbåde blev, som navnet antyder, brugt til krigsførelse.

Østjysk Tække- og Tømrerfirma har totalentreprisen på projektet.

Det har været et spændende projekt, og Randers Maskinfabrik glæder sig til at følge projektet  og se det færdige resultatet.

 

For yderligere information:

Bo Nielsen, Direktør for Randers Maskinfabrik, tlf. 40 61 96 44 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Randers Maskinfabrik A/S

Nyholmsvej 7
8930 Randers NØ
Danmark
Randers Maskinfabrik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062