23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Travlhed før ferien.

Foran os venter en dejlig sommerferie, men først skal de sidste ordrer produceres, pakkes og sendes. Det har været et til tider hektisk forår, og der er da også travlhed til det sidste hos JS Proputec A/S.

En fyldt ordrebog, en masse spændende henvendelser, opstart af projekt henimod en mere grøn og cirkulær forretningsmodel, nye forhandlere der skal sættes i gang, tilbagevendende rejseaktivitet og så fejrede vi virksomhedens 40-års jubilæum med en reception d. 20. maj, hvor ca. 120 gæster deltog.

Det er blot noget af det vores forår og forsommer er gået med. Det har betydet travlhed både i administration og i vores produktion – og det elsker vi!

Inden længe siger vi god sommer til hinanden. Vi holder lukket i uge 29 og 30, så står du, og mangler en pumpe eller reservedele, så er det nu, du skal kontakte os.

Vi ser alle frem til en dejlig ferie, og vi ønsker alle kunder og forretningsforbindelser en rigtig god ferie. Vi ser frem til samarbejdet efter ferien, hvor vi møder ind med opladte batterier, så vi er klar til endnu et travlt halvår.

 

Nysgerrig på vores produkter og løsninger?

Så tjek vores website:  https://jsproputec.com

 

JS Proputec A/S
Hvidevold 1
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89901510
P nummer: 1002829104

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094