23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få 5 DraftSight-licenser og betal kun for 4!

DraftSight er nu endnu mere attraktivt. Edge-Team tilbyder 5 licenser ved køb af 4, så du får endnu større mulighed for at skabe professionelle designs. Kampagnen udløber 30. juni 2022 - så slå til, inden det er for sent.

Mangler du et ordentligt værktøj til 2D CAD-tegning og 3D design, og som samtidig er meget brugervenligt?

Så er DraftSight den rette løsning for dig. Lige nu kan du få DraftSight-licenser til en ekstra god pris! Har du gået med tankerne om at investere i DraftSight for at kunne designe og konstruere nemmere, er det altså nu, du skal slå til.

Hos Edge-Team kan du nemlig få 5 DraftSight-licenser og kun betale for 4 af dem - tilbuddet gælder kun frem til d. 30. juni 2022, så kontakt os i dag for at komme i gang med 2D CAD-tegning og 3D Design.

Hvorfor skal jeg vælge DraftSight?

Der er mindst fem gode grunde til at investere i DraftSight:

  • Med DraftSight får du mest muligt for pengene. Markedets bedste AutoCAD-funktionalitet til en lavere pris.
  • De mest efterspurgte funktioner og features.
  • Fleksibiliteten i at vælge mellem essentiel 2D CAD-tegning, avanceret 2D CAD eller alt-i-én 2D- og 3D-design.
  • DraftSight Enterprise og DraftSight Enterprise Plus leveres som flydende licenser, så mange personer i din organisation kan dele disse licenser.
  • Det er nemt at administrere licenserne, da de automatisk trækkes fra en licensserver, når DraftSight åbnes – derfor skal der ikke afsættes en person til at fordele licenserne.

 

Husk, at vi hos Edge-Team som altid står klar med kontinuerlig sparring for, at du får mest mulig værdi ud af DraftSight.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Send til en kollega

0.047