23948sdkhjf

Virkplan forretningsplatform skaber et effektivt salg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Virkplan ApS

HM Systems havde egentlig besluttet sig for en Business Intelligence løsning fra en anden leverandør, men det gik for langsomt og blev for dyrt, så derfor valgte de Virkplan forretningsplatform, som kan købes på abonnement.

Mulighed for at reagere hurtigt på markedsændringer
 
HM Systems er den førende producent af standardprodukter og kundetilpassede løsninger til produktidentifikation. De har markedets bredeste og mest alsidige produktprogram inden for industriel etikettering og mærkning, etiketprintere og software-/dataopsamlingsløsninger.
 
Der er som i mange andre virksomheder et stort pres fra organisationen på at få salgsrapporter, der viser salgsnøgletal. Derfor valgte HM Systems Virkplan forretningsplatform. Værktøjet/dashboardet kan tilgås af alle medarbejdere i salget og skabe det overblik, der ønskes.

”Salgsplanlægningen er blevet meget nemmere. Nu kan den enkelte sælger i realtids data gå ind og se sit eget salg, salget i hele afdelingen, salget pr. kunde og salget holdt op mod budgettet. Det giver en helt anden mulighed for at reagere hurtigt på markedsændringer” udtaler CFO i HM Systems A/S, Torsten Nyvang Olsson.
 
Øget salg og omsætning
 
Og Torsten Nyvang Olsson fortsætter: ”I det nye værktøj som reelt er en rapport, der vises i et dashboard kan alle sælgere og vores salgschef løbende få den viden, de har brug for i forhold til at planlægge salget. Sælgeren kan se, hvis en kunde ikke har aftaget den mængde, de plejer eller omvendt har aftaget mere end de plejer, og det er vigtig viden ift. at agere professionelt og klogt i markedet. På sigt forventer vi et større salg med den nye indsigt.”
 
Nøgletal i realtids data
 
HM Systems vil udvide Virkplan forretningsplatform med flere dashboards/rapporter, og det næste bliver finans. Virkplan forretningsplatform skal levere en bedre præsentation af regnskabstal og nøgletal i realtids data. Tallene skal være tilgængelige for ledelsen og bestyrelsen løbende, og vil blive et værktøj, der giver stor værdi og viden. Næste step bliver produktionen, hvor Virkplan forretningsplatform skal give mulighed for datastyret produktionsplanlægning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Virkplan ApS

Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Danmark
Virkplan ApS

Send til en kollega

0.078