23948sdkhjf

Opdateret maskinpark på Ringsted Maskinfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

I starten af 2022 kom turen til at sikre fremtiden i huset med nye CNC-maskiner. Der har altid været fokus på fremtidig vækst, det er tidligere sket ved opkøb af andre maskinfabrikker.

Der har været en stigende forespørgsels på mere komplekse emner, bla. til proces- og medicinal-industrien. I marts 2022, indviede vi en ny 5 akslet fræser fra Matsuura, og i maj blev et Haas drejecenter, med robotportal indvidet.

Vi forventer en stor produktivitetsfordel, derudover er der tale om en teknologisk opgradering på maskinerne, hvor der vil være øget mulighed for at køre ubemandet produktion på drejedelen i aftentimerne.

Den samlede investering løber op i flere millioner kroner. Med en betydelig opgradering af vores produktionsmiljø med både kapacitet og indretning, forventer vi at kunne sætte  turbo på leverancerne.

 Små og store serier

Med vores opgraderet maskinpark, er vi i stand til at fremstille små og mellemstore emner. Vi bearbejder drejekomponenter i størrelser fra få millimeter i diameter op til 300 mm, med vores nye robotloader samt stangloader på eksisterende maskine, kan vi håndtere større serier.  Ved fræsning kan vi håndtere emner på 1000x2500 mm. Vores maskinparken passer godt til produktion af små og mellemstore serier.

 Området hvor vi står stærkest er drej og fræs i POM, antistatisk plast, bronze, messing, aluminium, alm. stål, rustfrit stål samt titanium. 

Vi har et fleksibelt setup og kan tilpasse det opgaven og leveringstiden, der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en god maskinpark samt effektive partner og underleverandør.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

 

Kontakt os i dag og få en personlig snak 

 

Ringsted Maskinfabrik ApS

E-mail: sales@ringstedmaskinfabrik.dk
www.ringstedmaskinfabrik.dk

Tlf.  57 61 05 10

Balstrupvej 52 - DK4100 Ringsted

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

bearbejdning af bronze og tilbyder fødevaregodkendt bronzebearbejdning af antistatisk plastmaskinfabrik på sjælland, cnc fræser

Send til en kollega

0.078