23948sdkhjf

Automationsløsninger Safety systemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af AN Group A/S

AN GROUP leverer konsulent- og projektleverancer med Safety PLCs og Fail-Safe systemer. Et Fail-Safe system bringer anlægget til en kontrolleret tilstand, og kan lukke det ned i tilfælde af fejl.

I tæt samarbejde med kunden tilbyder vi løsninger, der er designet efter det bedst mulige koncept. Safety PLC og Fail-Safe systemer er nogle af vores kerneområder, som vi har arbejdet med i mange år. AN GROUP har leveret disse løsninger til nogle af de største kunder på markedet, herunder Rockwool, Siemens, PILZ mf.

AN GROUP kan levere alle leverancer i projektets værdikæde fra konceptdesign til færdig installation. Installationer der er farlige, proceskritiske installationer, udføres i overensstemmelse med dertilhørende regler og lovgivning. Derudover udføres førnævnte med optimal programarkitektur og design til fremtidige udvidelser samt vedligeholdelse. Eksempler på disse former for installationer kan være brænderstyringssystemer (BMS), kemiske anlæg, eksplosionssikre anlæg, nødstop, sikring af adgangsbetingelser og lignende. Vores opgaver udføres uafhængigt af produktleverandører, da vi fokuserer på produktløsningerne, der passer bedst til opgaven.

Følg AN Group A/S på Linkedin.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AN Group A/S

Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark
AN Group A/S

Send til en kollega

0.078