23948sdkhjf

RADAN 2022.1 er klar til download - læs om de nye funktioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Den nye opdatering fra Hexagon har en række nye funktioner og optimeringer, der gør programmet endnu bedre til at optimere din tyndpladebearbejdning.

RADAN er udviklet til at optimere tyndpladeproduktion med software, der hjælper i hele processen - fra tilbud til produktion.  Med RADAN kan du gøre arbejdsprocesserne nemmere i hele virksomheden og bl.a. give prisoverslag til dine kunder langt hurtigere.

RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Læs med her for at blive klogere på de nye features og funktioner!

 

Import af 3D-filer: 

Ændringer i Nest Projects: Der er nye måder at importere filer til nesting, som omfatter DESIGNER-filer, RADAN .sym-filer og .CSV-filer, der er med til at forbedre dine processer og kommunikationen med logistiksystemer. Du har nu mere kontrol over nesting processen, hvilket tillader en endnu større optimering af dit materialeforbrug. 

  • Rapportering: Part identificering er blevet forbedret ved at tilføje standard rapportfunktionalitet til fremstillingen af labels. Labels kan defineres frit og kan indeholde ordrespecifik information, der kan forbedre materialeflowet i organisationen. 
  • Automatisk nesting: Automatisk nesting gør det nu muligt at kategorisere parts til ’pre-cut’ blank nesting og ’single-part’ nesting, så det logistiske flow af parterne optimeres yderligere uden at gå på kompromis med automatiseringen. 
  • Værktøj: Ny funktionalitet til stansemaskiner gør det lettere at foretage finjusteringer på en part i værktøjsapplikationen og tilføjer samtidig sikkerhedsfunktioner for at advare om potentielt farlige situationer.  

 

Radmax / RadTube 

Skæring: Nye strategier til skæring af konstruktionsstål sikrer, at værktøjsmaskinen og materialet bliver brugt til dets fulde potentiale. 
Nesting: Forbedringer i nestingen tillader flere mulige orienteringer for parter, der kan forbedre materialeudnyttelsen. Desuden gør den nu større funktionalitet i styringen af assembly sporing af parter i produktionsprocessen endnu bedre.  

 

Radbend 

Flere automatiseringsfunktioner gør det muligt at bruge Radbend med en mere succesfuld og automatisk måde, hvilket reducerer dit tidsforbrug. 
Og mange flere… 

RADANs nye funktioner gør programmet endnu mere genialt!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.094