23948sdkhjf

PN/PN coupler til hurtig levering

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Helmholz leverer nu PN/PN couplere, der kan sættes fuldt op i dit PROFINET med GSD fil og idriftsættes med dit sædvanlige Engineering Tool. Der er tale om relativt korte leveringstider.

Helmholz kan nu levere PN/PN couplere til eksisterende og nye PROFINET projekter. Der er tale om relativt korte leveringstider, og efter sommerferien kan der leveres fra dag til dag direkte fra vort danske lager.

Helmholz PN/PN coupleren er en del af PN/x familen, der også omfatter enheder designet til Profibus og ModbusTCP integration, således at du kan lave hybride netværk med de PLC'ere, der kan skaffes fra de forskellige leverandører.

Dit normale PROFINET engineering Tool kan kommunikere frit med Helmholz coupleren, således at du kan opsætte og konfigurere coupleren 100% ifm. en kommissionering.

Vil du vide mere om PN/PN coupleren fra Helmholz? så kig her, og vil du vide mere om leveringstider og priser, så kontakt vor produkchef Brian Ziegler på telefon 60208040, eller e-mail: bz@robotech.dk

Da denne vare er blevet meget populær på det sidste, forbeholder vi os retten til, ved større OEM ordrer, at opdele den første ordre i flere leverancer, og vi hjælper naturligvis gerne med at udarbejde en årsbaseret logistik aftale, således at leverancer fremover vil ske med det rette antal varer og til aftalt


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.141