23948sdkhjf

Gravlund holder de høje ISO-standarder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Kvalitet, miljø og arbejdsmiljø er fortsat i fokus hos Gravlund Industrigummi, som netop har fornyet sine ISO-certifikater for tredje år i træk.

Der er stadigvæk stigende efterspørgsel for leverandører orden i certifikaterne; ikke mindst dem, som har med miljø og arbejdsmiljø at gøre. Hos Gravlund Industrigummi giver det god mening at vedligeholde en høj standard på netop disse områder:

- Som producenter og arbejdsgivere skal vi være med til at bære ansvaret for en sund og bæredygtig verden. Vi har i en årrække udelukkende benyttet os af dansk, CO2-neutral vindenergi til vores produktion, og derudover har vi forpligtet os til løbende at optimere på vores miljøaftryk, fortæller Mads Gravlund, som også glæder sig over fortsat at opfylde ISO 45001 - standarden for arbejdsmiljøledelse:

- Vores medarbejdere er det vigtigste, vi har, så for os er certificeringen i stor grad også et redskab til at holde fokus på de vigtige ting. Vi har mange trofaste medarbejdere og en god kultur, og jeg er ikke i tvivl om at certificeringen er en god hjælp til at fastholde den gode stil.

Hos Gravlund Industrigummi har ISO-certificeringen med årene resulteret i spændende opgaver for nye og eksisterende kunder. For Mads Gravlund er det en anden effekt, som har stor betydning i dagligdagen:

- Selvfølgelig er vi glade for at få opgaver på baggrund af vores certificeringer, men jeg oplever også at de hjælper os til at hæve barren og holde et højt og ambitiøst niveau i hele virksomheden. For os er det ikke bare et indrammet stykke papir på væggen - det er en konstant påmindelse om at gøre vores bedste hver dag.

Gravlund Industrigummi er certificeret med standarderne ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og DS/ISO 45001:2018.

Kontakt os med jeres idé på 4466 9830 eller skriv på info@gravlund.dk og lad os drøfte en løsning, der passer til jeres behov. I kan læse mere om os på www.gravlund.dk – og følg os gerne på LinkedIn.

Om Gravlund Industrigummi:

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion. I mere end 70 år har virksomheden opbygget Danmarks største viden inden for gummiproduktion, og i mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner i gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.078