23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den elektrisk betjente aktuator GEMÜ eSyLite i nyt udvalg

Udvidet armaturudvalg giver nye muligheder inden for anlægsbyggeri

Ventilspecialisten GEMÜ udvider sit udvalg af ventiler til den elektriske aktuator GEMÜ eSyLite med tre yderligere ventiltyper. Med det større udvalg på området for elektriske ventiler har anlægsproducenter og driftsansvarlige nu endnu lettere ved at finde en løsning, der passer.

Ud over den eksisterende plast-membranventil GEMÜ R629 eSyLite kan du nu også vælge membranventilen GEMÜ 629 med rustfrit stålhus samt sædeventilerne GEMÜ 519 og 529 til enkle, elektrisk betjente åbne/lukke-applikationer.

De i alt fire GEMÜ eSyLite-armaturer giver nu anlægsproducenter og driftsansvarlige mulighed for at drive elektrisk betjente anlæg endnu mere effektivt. I anlæg, hvor magnetventiler med store nominelle diametre for eksempel bruger uforholdsmæssig meget strøm, er GEMÜ-sædventilerne fra eSyLite-serien er prisgunstigt alternativ. Ved lave skiftecyklusser og middelhøj skiftehastighed håndterer de afspærringsopgaver lige så præcist som magnetventiler, men reducerer driftsomkostningerne yderligere takket være det lave strømforbrug.

GEMÜ eSyLite-serien giver også nye muligheder for systemoptimering ved anvendelser, hvor der ikke tidligere var attraktive alternativer til elektriske kugleventiler. Det betyder for eksempel, at automatiseringen kan videreudvikles med de nye eSyLite-ventiler. Hvor der tidligere ikke kunne bruges pneumatiske ventiler, og der i stedet blev brugt manuelle ventiler, findes der nu et elektrisk betjent alternativ, hvilket betyder, at systemet kan automatiseres på en prisgunstig måde.

De nye ventiler fuldender GEMÜ eSyLite-serien. Den robuste og selvlåsende elektrisk betjente lineære aktuator er udstyret med sikkerhedsafbrydelse og overbelastningsbeskyttelse. En optisk stillingsindikator samt den manuelle nødaktivering er integreret som standard. Ventilerne fås som ekstraudstyr med GEMÜ eSyLite-aktuator med stillingsindikatoren GEMÜ 1215 eller et integreret nødstrømsmodul.

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.047