23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transportanlæg i Atex-klassificeret område

Vi har udviklet en løsning til aflæsning af gasflasker fra transportbure direkte ved deres modtagerampe og videretransport ind til fabrikken.

Vi er i øjeblikket i gang med at installere et nyt banesystem i Stenungsund. Anlægget er på mange måder specielt, da det skal bygges sammen med den eksisterende udendørs læsserampe, ligesom det også skal installeres i det Atex-klassificerede område.

Vi har således udviklet en løsning til aflæsning af gasflasker fra transportbure direkte ved deres modtagerampe og videretransport ind til fabrikken. Når gasflaskerne er klar til levering igen, læsser vi igen disse ned i transportburene, så man kan læsse burene på en lastbil til videre transport.

Vi er specialister i at lave tilpasninger til hver enkelt kundes særlige behov ud fra vores standardprodukter. Det gælder bestemt også her.

På grund af eksplosionsfare er fotografering ikke tilladt i Atex-området, hvor en del af transportanlægget er monteret, så vi kan kun vise dig billeder fra vores montageafdeling.

 

Læs mere på vores hjemmeside eller Kontakt os

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046