23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Panasonic præsenterer sin ultimative robuste computer

TOUGHBOOK 40 er skabt til brug i militæret, politiet, byggebranchen og af forsyningsselskaber, og er Panasonics mest avancerede model til dato.

Panasonic har siden 1996 produceret en lang computere og tablets af mærket TOUGHBOOK, som er hårdføre produkter designet til at modstå forhold, der under normale omstændigheder ville beskadige eller ødelægge sådanne enheder. 26 år efter præsentationen af sin allerførste robuste enhed præsenterer teknologivirksomheden nu sin mest avancerede model nogensinde.

TOUGHBOOK 40 er skabt til at modstå de mest ekstreme forhold til blandt andet fald og stødpåvirkning, vand og støv, ekstreme temperaturer, høj luftfugtighed samt voldsomme vibrationer. Derudover er computeren opbygget i moduler, hvilket gør den let at reparere, vedligeholde og opdatere.

Enheden opfylder den internationale militære standard MIL-STD810H og er IP66-klassificeret, hvilket betyder, at den er maksimalt beskyttet mod støvindtrængning og kraftige vandstråler. Derudover kan den modstå fald fra intet mindre end 1,8 meters højde. Endvidere har computeren ekstraordinært lang batterilevetid på 18 timer per batteri, ligesom skærmen giver klar og tydelig visning i selv det skarpeste sollys.

TOUGHBOOK 40 har ligeledes stort fokus på sikkerhed via blandt andet fingeraftrykslæsere og flerbrugergodkendelse i tilfælde af, at enheden bruges af et team. Derudover gør computeren brug af NATO-godkendte selvkrypterende drev. Endeligt er det muligt øjeblikkeligt at afbryde al lys og elektronisk transmission med et enkelt tryk.

Den robuste bærbare computer udmærker sig også ved, at touch-skærmen kan betjenes med både en pen, en finger, handsker og våde hænder. Derudover kan den uden problemer betjenes i regnvejr, ligesom den anvendte højttaler- og mikrofonteknologi gør det muligt at gennemføre samtaler og videokald i selv de mest støjende miljøer. Blandt andet fordi mikrofonen gør det muligt at fjerne omgivende støj og baggrundsstøj fra mikrofonindgangen.

Enheden er især målrettet militæret, politiet, byggebranchen og forsyningsselskaber, men er også velegnet til brug i landbrugssektoren, transportsektoren og af serviceteknikkere og ingeniører indenfor en lang række områder.

"Fra soldaten på operation og politibetjenten i bilen til teknikerne i vejkanten og ingeniørerne i felten tager den nye TOUGHBOOK 40 robust databehandling til et nyt niveau med sin tilpasningsevne til forskellige opgaver, computerkraft, kommunikation og sikkerhed, ” siger Dirk Weigelt, europæisk produktchef hos Panasonic Mobile Solutions Business.

Panasonic Toughbook
Naverland 2, 9.
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32566588

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.047