23948sdkhjf

Det næste niveau indenfor modulære industrielle konnektorer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Harting ApS

Han-Modular® Domino-moduler: Åben nye muligheder for optimering, herunder plads og vægtbesparelser på op til 50% og dermed en reduktion af CO2-fodaftrykket.

HARTING har fulgt og støttet den industrielle transformation i mere end 70 år. i 1940'erne og 1950'ern, lagde de første succesfulde produkter, elektroniske forbrugsvarer til hverdagsbrug, grundstenene for en signifikant ny begyndelse. Fundamentet for nutidens industrielle transformation er dannet af basale teknologier såsom interfaces til transmission af strøm, data og signaler. HARTING Lancerer derfor Han-Modular® Domino-modulerne, som vil tage verdenen af modulære industrielle konnektorer til det næste nveau. Disse åbner nye muligheder for optimering, herunder plads og vægtbesparelser på op til 50% og dermed en reduktion af CO2-fodaftrykket.

 Støtter nutidens industrielle transformation

Verden står igen over for udfordringerne af en større transformation. Det er nødvendigt at forberede sig på fremtiden for at imødekomme udfordringer inden for områderne energi og digitalisering, eftersom denne transformation kræver støtteteknologi.

Konnektorer repræsentere en sådan teknologi ved at muliggøre sikker og fejlfri transmission af strøm, data og signal. Konnektorteknologi skal også følge gloobale megatrends og tilbyde kunder merværdi, så som bæredygtighed.

Således præsenterer HARTING Han-Modular® Domino-modulerne som den næste udvikllingstrin for den modulære konnektor. Den nye serie opfylder primært industriens krav til plads- og vægtbesparelser. Brugere af Han-Modular® Domino moduler kan spare op til 50% installationsplads ved at integrere forskellige transmissiontyper i et enkelt modul for eksempel:

Sænker energiomkostninger og installeres nemt

Domino-modulet bidrager til omkostningsreduktioner og ressourcebesparelser. Dette gør sig gældende for produktion fordi mindre energi og materiale er påkrævet til at fremstille mindre komponenter. Men det gør sig også gældende for logistik som drager nytte af plads- og vægtbesparelser samt en øget mængde af fleksibilitet. Modulariteten øges ved brug af mindre komponenter, der kan arrangeres ved siden af hinanden i hængslede rammer. Individuelle moduler kan genbruges (I forstand af platform idéen); og bæredygtigheden forbedres.

Installatører drager også nytte af kortere monteringstider. Grundet den formindskede konnektorstørrelse kan monteringsområder, der er svære at nå udstyres mere effektivbt eller endda åbnes op for montering i første omgang. F.eks. ved jernbanekøretøjers smalle monteringsrum. Som følge heraf kan monteringsomkostninger reduceres.

"Kuber" understøtter tilpasning

Ligesom dominobrikker har to seperate firkanter, består et dominumodul af to forskellige byggekloodser eller "kuber" Han-Modulars® mating face er delt i to. Resultatet er en næsten firkantet overflade, hvor endnu større kontakter kan placeres. Kuberne understøtter konfigurationen af skræddersyede konnektorer, der er præcist tilpasset til gældende krav i et design. Strøm, signal, data eller komprimeret luft såvel som han og hunstik kan kombineres i ét modul. Overordnet reduceres det samlede antal af nødvændige interfaces pr. enhed. Tilsutningsteknologien bliver mindre, lettere og flere moduler og modultyper end før kan passe ind i en konnektor.

Lær mere om HARTING's Han-Modular® Domino-moduler her:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Harting ApS

Lysholt Allé 8
7100 Vejle
Danmark
Harting ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079