23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lamelpumpen – og alt det udenom.

Den 40-årige nordjyske pumpefabrikants værditilbud vokser i takt med øget efterspørgsel fra de mange udenlandske kunder primært indenfor slagteri- og fiskeindustrien. Strategien er lagt – og der er store ambitioner.

Fokus er fortsat på kerneproduktet – lamelpumpen, men efterspørgslen på at levere mere før og efter pumpen stiger, og vi har da også kompetencer, know-how og maskinparken til at designe og producere standard og kundetilpassede løsninger med fødekar, rørføring, transportbånd mm, siger Anders Rytter Madsen, Adm. Direktør ved JS Proputec A/S.

- Projekterne bliver større og større, og vi udfordres dagligt på vores produktionskapacitet og vores medarbejderressourcer – men på den gode måde. Det er en spændende tid, og vi går alle ind i det med stort engagement, og et stort ønske om, at få tingene til at lykkes, fortsætter Anders Rytter Madsen.

Løsninger fra JS Proputec designes oftest til at håndtere eller transportere biprodukter fra slagteri- eller fiskeindustrien. Disse biprodukter blev tidligere opfattet som affald. Dette har ændret sig – og i dag anvendes biprodukter til værdifuldt kød- og benmel eller fiskeolie – et spændende forretningsområde, som der er store forventninger til.

- Vores løsninger er helt unikke til disse typer produkter, siger Anders Rytter Madsen. Vi har årelang oparbejdet erfaring med processerne inden for dette segment og deraf også erfaring med design og produktion af løsninger, der opfylder kundernes specifikke behov. Behov, som vi gør os meget umage med at afdække i tæt samarbejde med kunderne.

- Virksomhedens 26 medarbejdere fordeles nogenlunde ligeligt mellem produktion og administration. Den tekniske tyngde har det primære fokus, da vi er kendt for den gode kvalitet. Og det må vi for alt i verden ikke sætte over styr, slutter Anders Rytter Madsen.

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt Anders Rytter Madsen:
arm@jsproputec.com / 20 34 05 55

– eller læs nogle af de kundecases vi har publiceret på vores website – så kan du blive inspireret af de udfordringer, vi har hjulpet dem med at løse inden for forskellige industrier: https://jsproputec.com/cases/

JS Proputec A/S
Hvidevold 1
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89901510
P nummer: 1002829104

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047