23948sdkhjf

Nu er planlægningen synlig og transparent for alle

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROB-EX A/S

Tidligere var planlægningen hos ODIN Engineering en tidskrævende proces, og planerne var indforståede og svære at afkode. Med ROB-EX er planlægningen blevet synlig for alle, og det visuelle overblik fortæller, hvad der sker lige nu og i morgen.

ODIN Engineering i Slagelse fremstiller specialmaskiner til store, internationale industrikunder. Virksomheden er under konstant forventningspres for at levere kvalitetsprodukter til tiden, og dengang produktionsplanlægningen foregik manuelt, var det en daglig hovedpine for de ansvarlige. Ikke blot var det en udfordring at holde overblikket; det var særdeles arbejdskrævende at indarbejde ændringer og svært at se konsekvenserne af dem. Det var en tidskrævende proces, som var ret lukket omkring planlæggerne. Det var svært at dele planerne med andre, fordi de var indforståede og svære at afkode.

For at gøre planlægningen mere agil, præcis og overskuelig valgte ODIN Engineering at implementere ROB-EX, hvilket har givet meget bedre overblik og evnen til at reagere hurtigt og velinformeret, når der sker ændringer i form af hasteordrer, forsinkede råvarer, mandskabsmangel el.lign.

Læs her hvordan planlægningen hos ODIN Engineering er blevet meget mere fleksibel og overskuelig med ROB-EX Scheduler.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROB-EX A/S

Billedskærervej 17
5230 Odense M
Danmark
ROB-EX A/S

Send til en kollega

0.063