23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IMAS drejer essentielle komponenter til Birepo

IMAS drejer på fast basis 5 til 10 forskellige komponenter til Birepo, som udvikler og sælger forskellige former for systemer til aflåsning og nøgleopbevaring.

Birepo producerer låsesystemer, nøglerør, bokse til nøgleopbevaring og indvendige låsebomme til sikring af containere. Birepos kunder er en bred skare af aktører, som har det til fælles, at de har brug for adgang til nøgler på en sikker måde. Det kan være i sikkerhedsbranchen, beredskaber, hjemmepleje, installatører, skadesservice eller offentlige og private institutioner.

Birepo blev stiftet i 1983 af Eigil Petersen, men i dag er det sønnen Gert Petersen, som er direktør i virksomheden. Eigil Petersen er dog stadig en del af holdet hos Birepo. Han er teknisk direktør og spiller en vigtig rolle i forhold til at udvikle virksomhedens systemer og produkter.

IMAS drejer essentielle komponenter

Birepo udvikler, sælger og leverer deres egne produkter, men man har ikke nogen egentlig egenproduktion. Virksomhedens produkter sammensættes af komponenter fra underleverandører, og det er blandt andet IMAS, som på fast basis drejer 5 til 10 forskellige komponenter til Birepo.

”Hele vores forretning er i sidste ende afhængig af, at vi har stabile underleverandører med stor ekspertise på netop deres område. IMAS drejer essentielle komponenter til vores hovedprodukter, og det har de gjort i snart 10 år. De kender os rigtig godt, og vi kender dem,” siger Gert Petersen.

Pandemiens nedlukninger og krigen i Ukraine har skabt flaskehalse og forsyningsknaphed i hele verden. Forsyningssikkerhed er derfor et centralt tema i mange virksomheder, også hos Birepo. Derfor er Gert Petersen tilfreds med den aftale, Birepo har med IMAS.

”Det betyder, at vi lægger en ordre på det samlede antal komponenter, vi skal bruge resten af året. IMAS producerer ordren med det samme, og de opbevarer komponenterne på deres varelager. Det giver tryghed, når vi skal tilrettelægge vores produktion, at vores dele ligger klar,” siger han.

IMAS er nærværende i mere end én forstand

Ifølge Gert Petersen er IMAS en virksomhed med moderne CNC-maskiner og fagligheden i top. Man kan derfor regne med produkter af høj kvalitet hver gang. Gert Petersen betegner desuden IMAS som en nærværende virksomhed, og det i mere end én forstand:

”For det første ligger Birepo og IMAS i det samme industriområde i Greve, så vi har mulighed for at gå forbi fabrikken og stikke hovedet ind fysisk. Men medarbejderne hos IMAS er også nærværende,” siger Gert Petersen og forsætter:

”IMAS tager altid telefonen, og døren er altid åben på fabrikken. Selvom vi kommer uanmeldt med en ny idé til en komponent eller en hasteopgave, så tager de sig altid tid til at hjælpe. Hos IMAS taler man til sine kunder i øjenhøjde, i et sprog man kan forstå. Det giver en god relation på det menneskelige plan, og det er i mine øjne lige så vigtigt som faglighed, effektivitet og pris,” siger Gert Petersen.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.047