23948sdkhjf

Forbedre produktiviteten, reducere spild ved at digitalisere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Smart Production er ikke begrænset til kun fremstilling, det bruges af mange kunder til skæring og fremstilling af plader, profiler og samlinger og på tværs af industrier som skibsbygning og infrastruktur.

Verden ændrer sig med alarmerende hast. Alle er forbundet og ønsker øjeblikkelig adgang til alle former for information. Når du tænker på onlinebestilling, bliver du informeret på alle trin fra bestilling til levering. Så hvorfor skulle det ikke være tilfældet på tværs af forskellige processer og arbejdsgange? 
  
Mange brancher reagerer på dette behov ved at digitalisere processer for at forbedre effektiviteten, reducere fejl og muliggøre synlighed på alle stadier i arbejdsgangen. Dette er det, der almindeligvis kaldes den "fjerde industrielle revolution" eller "Industri 4.0". 
  
Det er nu muligt at omdanne dit fabrikationsværksted til en effektiv digital drift. Forbedr produktiviteten og reducer spild, samtidig med at du har fuld synlighed på hvert trin fra den første kundeforespørgsel gennem fremstillings- og inspektionsprocesserne til den endelige spolepakning og levering. 
  
Smart Production er et produktionsstyringssystem, som omfatter værkstedsfunktionerne. Smart Production er ikke begrænset til kun fremstilling, det bruges af mange kunder til skæring og fremstilling af plader, profiler og samlinger og på tværs af industrier som skibsbygning og infrastruktur. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Send til en kollega

0.078