23948sdkhjf

Kom og se hvor nemt det kan være!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

Kom og oplev højhastighedsbearbejdning med DATRON neo hos Elmia Verktygsmaskiner 10-13 maj 2022. Vi står i stand B01: 30.

Du kan være din egen leverandør af prototyper og detaljer?
Med DATRON neo finnes store muligheder for at kunne udvikle egne prototyper og serier? DATRON neo er en CNC fræser med software, der er tilpasset til både begyndere og professionelle. Skærmen viser tydelige blokke og instruktioner til at vælge og følge processen.

DATRON neo er kompatibel med de fleste førende CAM leverandører og det er hurtigt at komme i gang med bearbejdning af detaljer, de fleste producerer allerede efter 1-2 dage efter installation og idriftsættelse.

Download din messebillet her.

Gå ikke glip af vore messtilbud på DATRON neo 

Værktøjshandler og værktøjsskifter
DATRON neo har software med en værktøjsmanager, der giver detaljerede oplysninger om det specifikke værktøj såsom diameter, skærelængde og hvor værktøjet er placeret i skifteren. Softwaren har en filtreringsfunktion, der gør det nemmere for brugeren, når han søger efter et specifikt værktøj. Værktøjsmanageren gemmer information om alle DATRONs værktøjer, så du ikke skal bruge unødig tid på manuel indtastning af værktøjsdata.

Touch og Swipe funktioner
Softwaren gør det derefter nemt at styre fræsningen for både begyndere og professionelle. Du vælger, flytter og markerer med touch- og swipe-funktioner. Det er lige så enkelt som på en smart tablet eller smartphone.

Fleksibilitet med spændingsteknologi
Uanset om din applikation kræver centriske strammere, kæbepatron eller roterende aksler, tilbyder DATRON neo fuld fleksibilitet til at integrere dem i bearbejdningsområdet. Bearbejdningsarealet er 19,5 "x 16" (X x Y) - så mulighederne for at fastspænde materialet er lige så varierede som antallet af projekter og anvendelser. Tilspidsede huller med gevindindsatser i 100 mm stigning muliggør hurtig, præcis og gentagelig fastholdelse ved hjælp af forskellige spændeteknikker.

Maskinen har koniske huller på overfladen af ​​bearbejdningsbordet (fræset af maskinen selv), og dette resulterer i et "boss-in-cavity" system, der rummer centrerende skær. Disse sikrer repeterbarhed - så hvis du for eksempel fræser en række detaljer og der kommer et uventet hasteprojekt ind, skal du blot fjerne armaturet til dette og begynde at indstille og måle til det nye projekt. Når det presserende projekt er færdigt, skal du blot sætte det originale armatur tilbage og fortsætte, hvor du slap. DATRON har mange forskellige løsninger til f.eks. fastspænding. kæbepatron, centrisk spænder, pneumatisk spændesystem, vakuumbord (patron), roterende aksel og T-spor bord.

Stabil og stiv konstruktion
DATRON neo er konstrueret med en aluminiumsseng, der er placeret i et maskinstativ, der er lavet af solide polymerbetonstøbninger. De stive konstruktioner sikrer stabilitet og lave vibrationer, så med DATRON neo produceres detaljer med præcise overflader og detaljer.

Nem placering og måling
Både måling og placering er let takket være, at der både er en 3D-sonde og et kamera som standard. Ved at trække fingeren på skærmen vil kameraet genkende og lokalisere den del, der skal behandles. Derefter vil 3D-sonden måle delen for at sikre præcision under fræseprocessen.

Spindelmotor & kølesystem
Når små værktøjer bruges til bearbejdning, kræves der høje hastigheder for at fremstille dele af høj kvalitet på en omkostningseffektiv måde. DATRON neo har en 2kW højfrekvent spindelmotor til hastigheder fra 4.000 - 40.000 rpm.

Minimum mængde kølevæske
DATRON neo har et minimalt kølevæskesystem (MQCS) med et ekstremt lavt kølevæskeforbrug. Systemet sprøjter en fin tåge på værktøjet for at afkøle og smøre. Ved at bruge små mængder kølevæske reduceres drifts- og forbrugsomkostningerne markant. Dens kølemetode er meget effektiv til afkøling og kan reducere eller endda eliminere omkostningerne ved affedtning og bortskaffelse af kemikalier.

Fræseværktøj
Kvaliteten af ​​fræseværktøjerne bestemmer ofte effektiviteten og kvaliteten af ​​hele fræseprocessen. DATRONs CNC-værktøjer er specielt optimeret til højhastighedsfræsning. DATRON har lang erfaring og deres værktøjer fås med mange forskellige skærelængder, akseldiametre, specialbelægninger (forlænger værktøjets levetid) og afbalancering for høj hastighed. DATRONs CNC-værktøjer fremstilles i førsteklasses, automatiske slibemaskiner af højeste kvalitet i massivt hårdmetal. Under Elmia messen giver vi 10% på alle værktøjsbestillinger, 10-13 maj 2022.


SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.078