23948sdkhjf

PROFINET/ ModbusTCP coupler fra Helmholz

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Forbind PROFINET netværk med ModbusTCP-netværk via en PN/ModbusTCP coupler fra Helmholz

Det er nu muligt at oprette en enkel og ukompliceret forbindelse imellem et PROFINET netværk og et ModbusTCP-netværk ved hjælp af en PN/ModbusTCP Coupler far Helmholz.

PN/ModbusTCP coupleren muliggør datatransmission mellem en PROFINET controller og ModbusTCP enheder.

Modtagne inputdata på en af ​​netværkssiderne stilles til rådighed som outputdata til den anden netværksside. IO-dataoverførslen foregår live og så hurtigt som muligt uden yderligere håndteringsblokke.

Den maksimale størrelse af de transmitterede data er 1024 bytes input/output data. Op til 300 slots til I/O-moduler er tilgængelige, via hvilke PROFINET data kan forbindes til ModbusTCP enhedernes coils, indgange og registre efter behov. Det fulde ModbusTCP adresserum på 65536 coils, indgange og registre understøttes.

Integrationen i dit normale PLC engineering værktøj er muliggjort af en GSDML-fil; det er derfor ikke nødvendigt med yderligere konfigurationssoftware.

Ud over PROFINET/ModbusTCP-kommunikationen er PN/ModbusTCP coupleren også en MQTT Publisher som er tilgængelig på begge netværkssider. På denne måde kan værdierne, der udveksles via gatewayen, også distribueres via MQTT til visualiserings- eller driftsdata registreringssystemer via internettet.

Vil du vide mere om PN/ModbusTCP coupleren, så kig her.

Hvis du ønsker priser, leveringstider, eller på anden vis vil have belyst hvilke muligheder Helmholz har for at dække dine behov, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf 60208040 eller mail bz@robotech.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.096