23948sdkhjf

40-årig med vokseværk og store ambitioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af JS Proputec A/S

JS Maskinfabrik – nuværende JS Proputec A/S i Hjørring hejser flaget d. 20. maj 2022. Her fejret 40-års jubilæum sammen med kunder, leverandører, medarbejdere og venner af huset.

Under navnet JS Maskinfabrik blev virksomheden grundlagt i 1982. Dengang en typisk underleverandør / maskinfabrik, senere servicevirksomhed hvis primære målgruppe var fiskeindustrien. Dette er fortsat en vigtig industri for virksomheden, men paletten af produkter og løsninger appellerer i dag til mange øvrige industrier. JS Proputec har i dag udelukkende egne produkter, hvor lamelpumpen er kerneproduktet.

I skrivende stund – 2022, er der fortsat tre medarbejdere ansat fra dengang virksomheden var JS Maskinfabrik.

I 2012 fik JS Maskinfabrik nye ejere, der var klar, til at drive virksomheden i en anden retning, og til at give den nordjyske pumpeproducent et ansigtsløft. I den forbindelse, ændres navnet til JS Proputec A/S.

Navneskiftet til JS Proputec var et naturligt næste skridt i en løbende moderniseringsproces, hvor kendskabsgraden og kunderne på det globale marked fik høj prioritet og dermed øget fokus.

Anders Rytter Madsen har været JS Proputec’s direktør siden 2016, og han udtaler:

”Jeg er stolt og ydmyg over at stå i spidsen for JS Proputec. Vi har de seneste år udviklet rigtig meget på vores virksomhed, og ambitionerne om yderligere vækst og udvikling er stadigt øverst på dagsordenen.

Vi har arbejdet meget på automatisering af vores produktion, og på at gøre os konkurrencedygtige, så vi står stærkt også i fremtiden. Senest har vi arbejdet med udvikling af en helt ny IoT løsning til monitorering af vores pumper. Vi har arbejdet med internationalisering, der har resulteret i adskillige nye eksportmarkeder, og så arbejder vi kontinuerligt med at transformere vores forretning fra egentlig pumpeproducent til salg af større samlede løsninger, dét vi i daglig tale kalder Solution Provider. Vi arbejder ligeledes henimod en grønnere profil, så vi har for nylig igangsat et projekt omhandlende grøn omstilling. Dette forventer vi vil sætte spor internt og eksternt i årene fremover.

Vores organisation har flyttet sig – og er kontinuerligt i bevægelse. Denne udvikling kræver stor omstillingsparathed hos medarbejderne. Alle har indtil videre klaret dette rigtigt fint, og jeg synes, det viser det store engagement vores medarbejdere besidder.

Jeg er særligt stolt af, at vi igennem årene har formået at holde os tro mod virksomhedens grundide – at producere den originale lamelpumpe i den velkendte høje kvalitet. Dette gør vi nemlig stadigt, og pumpen videreudvikles kontinuerligt, og sælges som standard pumpe, kundetilpasset pumpe eller som en del af en større kundetilpasset løsning.

Derudover er det en stor fornøjelse at være med på virksomhedens globale rejse, der især i de seneste år har taget fart – og det kommer til at gå endnu hurtigere i årene fremover.”

Virksomhedens jubilæum fejres med reception for kunder, leverandører og kunder af huset d. 20. maj 2022 kl. 11-15 på Hvidevold 1, 9800 Hjørring. På samme dag fejres Anders Rytter Madsens 50-års fødselsdag.

Læs mere om JS Proputec A/S på: www.jsproputec.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JS Proputec A/S

Hvidevold 1
9800 Hjørring
Danmark
JS Proputec A/S

Billeder & videoer

JS Proputec Maskinarbejder Claus HedegaardJS Proputec adm. direktør Anders Rytter Madsen

Send til en kollega

0.094