23948sdkhjf

Start 2022: Super salg af Svejsehusets tunge svejsemaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Svejsehuset A/S

Svejsehuset har i årets første fire måneder oplevet markant stigning i salget af svejsemaskiner fra Böhler i forhold til samme periode sidste år. Et tegn på, at efterspørgslen på hurtig svejsning stiger, mener Thomas Ulsøe, direktør i Svejsehuset A/S

De første fire måneder af året er gjort op, og resultatet viser, at Svejsehuset bl.a. har tredoblet salget af Böhlers MIG-maskine Terra 400MSE sammenlignet med samme periode sidste år. 

Maskinen svejser 30-40 % hurtigere end sammenlignelige svejsemaskiner og efterlader ingen sprøjt. Den har RapiDeep, som indsnævrer lysbuen og derved sikrer dybere indtrængning.

Alt sammen noget, som mindsker tidsforbruget ved både svejsning og afrensning. Og det er der ifølge Svejsehusets direktør Thomas Ulsøe stor efterspørgsel på lige nu i branchen.

”Vores kunder har sindssygt travlt, og det er svært at få folk. Kan man få en maskine ind, som med samme antal ansatte klarer svejsningen 30 % hurtigere, så er der ikke så meget at overveje,” siger han.

Svejsehusets udvalg af Böhler Welding svejsemaskiner kan ses her. Gældende for alle maskinerne er, at de leveres samlet og klar til brug.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Svejsehuset A/S

Jens Juuls Vej 15
8260 Viby J
Danmark
Svejsehuset A/S

Send til en kollega

0.078