23948sdkhjf

SPM lancerer opdaterede versioner af Airius

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Med nyt design og ydelsesforbedringer er Airius trådløse vibrationssensorer en pålidelig løsning af høj kvalitet med meget konkurrencedygtige livscyklusomkostninger.

Med den ånd af kvalitet og fremsyn, der kendetegner et SPM-produkt, tilbyder Airius effektiv vibrationsovervågning med lav miljøpåvirkning.

Tilstandskontrol med Airius er meget mere effektiv end manuel, rundbaseret måling og muliggør automatiseret vibrationsovervågning af maskiner – uden at det medfører omkostninger til kabling eller gateways. Ved at måle temperatur og triaksiale vibrationer ved hjælp af omsluttende teknologi til tidlig detektering af leje- og gearfejl, får Airius arbejdet gjort med et minimum af manuelt arbejde, samtidig med at det giver et sikrere arbejdsmiljø.

Store ændringer starter i lille skala
Airius-sensorer er et glimrende udgangspunkt for faciliteter, der gerne vil komme hurtigt i gang med tilstandskontrol. Sensorerne er en del af SPM's økosystem af produkter til tilstandsovervågning, som alle bruger det samme software- og databasemiljø, hvilket gør det nemt at øge omfanget af tilstandsbaseret vedligeholdelse. Nem installation og konfiguration giver problemfri implementering og hurtigt afkast af investeringen.

Enestående værdi
Fra et livscyklusomkostningsperspektiv er Airius bedst i klassen. Med sit robuste design og muligheden for at udskifte batterier på stedet – i stedet for at udskifte hele sensoren – leverer en overvågningsløsning med Airius trådløse vibrationssensorer ydeevne og holdbarhed i mange år. Sensoren fås også med ekstern strømforsyning.

I IIoT-sammenhæng er sikkerheden for sammenkoblede enheder kun så stærk som det svageste led. I Airius-sensorerne er der indbygget sikkerhed i designet. Uanset om du vælger lokal eller cloud-baseret datalagring, har Airius-brugere altid kontrol over deres data.

Airius II
Airius II-opdateringen er tilgængelig for måleområderne 10-1000 Hz eller 2-5000 Hz og betyder flere forbedringer:

  • 10-1000 Hz-versionen tilbyder væsentligt forbedret måleydelse og højere opløsning. 2-5000 Hz versionen har også en høj opløsning og et udvidet måleområde.
  • Forbedrede algoritmer giver optimeret energieffektivitet.
  • Versioner med ekstern strømforsyning kan nu tilsluttes kontinuerligt, hvilket muliggør udløst måling.
  • Mere robust trykknap for øget tæthed og forbedret taktil feedback fra brugerinput.
  • Strømlinet konfiguration og styring af sensorer i SPM Connect-appen og i Condmaster Ruby-softwaren.

Med mulighed for at overføre måledata via REST API og OPC UA fungerer sensoren fremragende til at integrere i IIoT-systemer i smarte fabrikker.

En anden stærk funktion er evnen til at tildele hastighedsinformation til målinger ved hjælp af globale værdier, samt muligheden for at sammenkæde procesparametre.

Med IP-klasse 69 håndterer Airius de mest krævende industrimiljøer uden problemer - indendørs eller udendørs, på fjerntliggende, utilgængelige eller farlige steder og uden behov for yderligere indkapsling.

"Airius bygger på over halvtreds års erfaring med at udvikle pålidelige og brancheførende løsninger til tilstandskontrol. Med Airius har vores mål været at skabe en trådløs overvågningsløsning, der tager højde for vigtige parametre såsom ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed, samtidig med at det er miljøvenligt. aspekter og samlede ejeromkostninger. Airius II-opdateringen er en del af vores igangværende arbejde med at forbedre teknologien." - Johan Nilsson, CTO, SPM Instrument

Airius II vil være tilgængelig til levering fra den sidste del af maj 2022.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.078