23948sdkhjf

CNC bearbejdet plastemner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Vi tilbyder fræsning og drejning af plast såsom PEEK, PEHD, PVC og POM . Vi står stærkt i dreje og fræs i POM og antistatisk plast.

Ringsted Maskinfabrik råder over CNC-fræse og CNC-dreje maskiner, samt manuelle maskiner, hvilket gør at vi er fleksible i fremstilling af plastemner.

Vi bearbejder de fleste typer plast, og vi tilbyder produktion af komplekse emner, fra prototype til små og store serieproduktioner.

Vores industriteknikere har en god og bred erfaring med bearbejdning på CNC fræse- og  drejecenter, og kan håndtere en bred vifte af plastmaterialer der skal bruges i dit projekt. Bearbejdning af plast stiller store krav til værktøjer og håndtering. For at optimere produktionen specialfremstiller vi gerne opspændingsfixturer.  I dag leverer plastemner til de fleste brancher, men størstedelen går til medicinal- og fødevare-industrien. Vi er også stærke i atistatiske emner, der bla. bruges til pumpeudstyr. 

De forskellige plasttype har deres egne særlige egenskaber og funktion, hvilket stiller særlige krav til bearbejdningsmetoden. Vi bruger lokal værktøjsmager, det er en god hjælp, når der er nogle svære emner som skal produceres.

 Vi kan også tilbyde bearbejdning af vakuumformede emner.

Vi tilbyder en god allround løsning der passer til dit projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

 

 Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Du finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078