23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialvarer på standard betingelser

Løsningen på Produktudviklerens mareridt

Hvordan fixer man det problem, at en standard komponent ikke passer helt i det nyudviklede produkt – og når det ikke passer helt, så bliver den pludselig en fordyrende special komponent?

Måske er der ikke plads til en standardkomponent eller det ville være smart, hvis en standardkomponent havde et montagehul – eller en flade der lettede montagen - men så er det jo ikke en standard komponent længere.

Løsningen findes - man kontakter techNaero – vi løser den slags problemer ved hjælp af en blanding af mangeårig ekspertise, kendskab til et pålideligt, kæmpe leverandørnetværk i Kina, egen kvalitetssikring i Kina og et lokalt forhandlingsteam ligeledes i Kina.

Vi har netop haft en eksisterende kunde, der skulle bruge en messing kugleventil, men ikke kunne bruge en standard ventil pga af en kombination af indgangs- og udgangsgevind og meget beskeden plads.

Da det var en eksisterende kunde har vi løst opgaven uden beregning, ved først at tegne det påtænkte emne op i 3D og derefter printe det ud og samle det op med anvendelige standard dele – vende og dreje det, ændre en mm her og en halv der – og vupti, pludselig havde vi løst opgaven og kunne 3D-printe den endelige løsning, som kunden kunne montere i sin mockup af nyudviklingen.

Efter den accept, har vi så udført en produktionstegning, så pt er sendt til en af vore rigtig gode leverandører i Kina – og her fortsætter arbejdet med at få de sidste detaljer på plads med vores dygtige kvalitetsingeniør – og vi forventer så at modtage et tilbud på levering af disse emner med et styktal på 1000 stk per gang og forventeligt 4 gange per år.

Den pris vi forventer, er naturligvis dyrere end hvis man køber en standard komponent med 50.000 eller 100.000 stk per gang, men vi forventer ikke en meget dyrere løsning og i forhold til hvad man ellers skulle gøre, kan man godt betragte vores løsning, som en specialkomponent til en standard pris.

Vi løser de samme slags problemer med alle slags komponenter i rustfrit og galvaniseret stål, præcisionsstøbte emner i de samme materialer, naturligvis messing, aluminium, zink etc., samt elektriske komponenter som f. eks rustfrie højtryksventiler, samt alle former for actuatorer.

Har I en 3D tegning – eller blot en ide, så kan vi forvandle den til en reel ”standard” komponent - uanset styktal!

techNaero aps
Blåbærvej 3
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35677720
P nummer: 1019190958

Kontaktperson

Anders Larsen
Direktør
+45 25566545 al@technaero.dk

Send til en kollega

0.051