23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktnyhed fra FERRUM Group

I mange produktionsvirksomheder genanvendes pap og plastmellemlæg, hvilket afføder høje omkostninger til sortering og rengøring. I Ferrum Group har vi udviklet enhed som klarer både sortering og rengøring i samme arbejdsgang.

I forbindelse med, at vi i Ferrum leverer anlæg for effektiv sortering af paller og toprammer i industrien, har vi identificeret behovet for en enhed som kan håndtere de mange pap og plastmellemlæg der dagligt genanvendes i produktionsvirksomheder.

Det handler selvfølgelig om at minimere de mange manuelle håndteringer som dette afføder, med relativt høje omkostninger til følge.  En direkte gevinst vil også kunne ses i den mere ensartede sortering og rengøring af mellemlæggene, så der sikres høj hygiejne sikkerhed. 

Enheden vil kunne leveres i flere forskellige designs - som eksempel med både scanning/sortering og rengøring. Ønskes der kun sortering eller rengøring vil dette blot kræve en mindre designændring af anlægget - Der vil også kunne skelnes mellem scanning af begge sider af mellemlæg, eller kun en 1 sides scanning. 

Med andre ord kan enheden tilpasses nøjagtigt til dine behov.

Ønsker du at høre mere omkring denne mulighed så kontakt Carsten Jørgensen på følgende oplysninger:

Caj@ferrum-group.dk

TLF: 51 25 51 58

Se også mere på vores hjemmeside på nedenstående link:

https://ferrum-group.dk/pallekontrol/

 

Ferrum Group
Vejlbyvej 2
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29175489
P nummer: 1011822149

Kontaktperson

CJ
Carsten Jørgensen
Produktionsingeniør
caj@ferrum.as

Send til en kollega

0.047