23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os til DIRA Business & Robotbrag 2022

Fra den 5. til den 6. maj kan du igen møde os til DIRA Business og Robotbrag i Forskerparken i Odense. Vi glæder os til at vise nogle af de nyeste teknologier frem indenfor robotteknologi og automatisering. Du finder os på stand 37.

På vores stand kan du i år opleve:
ABB GoFa med visionkamera til plukning af emner
GoFa er en kollaborativ robot fra ABB. Robotten er udviklet til tæt samarbejde med mennesker, og er derfor både sikker og nem at arbejde sammen med. På messen har vi udstyret GoFa’en med et visionkamera og demonstrerer plukning af plastflasker. Har I manuelle plukkeopgaver af emner i din produktion? Så kom forbi os på messen og bliv klogere på hvordan du kan skåne dine medarbejdere for ensformigt gentagende arbejde, samtidig med at produktiviteten øges.

3D Robotsvejsning
På vores stand kan du også glæde dig til at opleve 3D metalprintning med svejserobot. Her demonstrer vi hvordan emner kan svejses op i 3D ved hjælp af en svejserobot. Dette er en teknik der åbner op for helt nye muligheder indenfor fremstilling af produkter, da robotten kan tage mere fleksible positioner. Dertil kan robotten programmeres offline, så du hurtigt kan komme i gang med at producere dine emner.

Laserrensningsmaskine fra LASR
Med på vores stand har vi også laserrensningsudstyr fra LASR. Udstyret kan integreres i automationsløsninger og løse opgaver med afrensning af materialer. Det kan for eksempel være efter svejsning, for at fjerne misfarvninger eller inden bearbejdning af forskellige materialer. Læs mere om produktet på LASR-hjemmeside.

Derudover står vi på dagen også klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have om automatisering af din produktion. Vi rådgiver dig om relevante automationsløsninger efter dit behov, så du kan blive klogere på dine muligheder og tage skridtet videre på din automationsrejse.

Er du studerende, kan du komme fordi vores stand den 6. maj og blive klogere på hvad vi laver og høre mere om Danrobotics.

Tilmeld dig på  www.teknologisk.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Danrobotics A/S
Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35517014
P nummer: 1018826360

Kontaktperson

UMJ
Ulla Malmos Jeppesen
Marketingansvarlig
+45 92445919 uj@danrobotics.dk

Send til en kollega

0.031