23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INSERVICE møder 2022 med ny hjemmeside og revitalisering

INSERVICE har fået opfrisket både logo og hjemmesiden, som gør, at man er helt klar til at møde 2022.

INSERVICE har igennem mere end 30 år været den foretrukne samarbejdspartner for mange virksomheder, uanset om de har været på udkig efter smede- og maskinarbejde, CNC-bearbejdning, vandskæring og meget andet.

Virksomhederne bliver i disse dage mødt med en lidt anden oplevelse, når de besøger hjemmesiden for den midtjyske metalvirksomhed.

Den har nemlig fået en gevaldig opdatering, og at det sker lige nu, er ikke tilfældigt, hvis man spørger administrerende direktør i INSERVICE, Flemming Juhl.

- Vi har i et lidt tid tænkt over, at der skulle ske noget i vores virksomhed, hvor vores hjemmeside blandt andet trængte til en opdatering. Efter vi så småt er kommet over corona-pandemien, besluttede vi os for at sætte gang i den proces, og den er vi kommet godt igennem nu, forklarer han med et smil.

Revitalisering af logo og identitet
Det er dog ikke kun hjemmesiden, der har fået et løft. Det er nemlig også sket for virksomhedens logo, der ser lidt anderledes ud, end det kunderne er blevet mødt af de sidste par år.

Det gamle sort-hvide logo er nemlig blevet erstattet med et mere farverigt af slagsen med en blødere skrifttype, der giver en god kontrast til bearbejdning af metal, som INSERVICE specialiserer sig i.

Derudover er der blevet tilføjet et grafisk element i logoet, der er blevet inspireret af maskinspidser, som går igen i virksomhedens maskiner i alt fra vandskæring til svejsning.

- Vi er meget glade for vores nye logo, der er med til at skabe en rød tråd fra den grafiske del til det arbejde, vi udfører for vores kunder. Vi er især glade for, at vi har kunne inkorporere en maskinspids, som går igen i mange af vores maskiner, lyder det fra en tilfreds Flemming Juhl, der fortsætter:

- Helt generelt synes vi, at både vores hjemmeside og logo har fået et væsentligt løft, så det er kommet op på 2022-standard. Det giver os samtidig en god platform til at fremvise de opgaver, vi løser for vores kunder, og det ser vi meget frem til, slutter han af med.

Hvis du gerne vil se den nye hjemmeside og det nye logo fra INSERVICE, så kan det gøres på https://www.in-service.dk/.    

In-Service
Alskovvej 47
7470 Karup J
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26988438
P nummer: 1010649494

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078