23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Perforerede stålplader – til afskærmning og udsmykning

Hos PcP kan vi altid tilbyde et stort udvalg af metalplader i forskellige metaller så som sort stål, rustfrit stål og aluminium.

De perforerede stålplader kan fås i forskellige typer af stål og overfladebehandlinger som galvaniserede, syrefaste, rustfrie eller endda aluminiums perforerede stålplader. Vores perforerede stålplader fås naturligvis i forskellige størrelsesdimensioner (tykkelse, længde, bredde) og med perforeringer i forskellige størrelser.

Perforerede stålplader kan bruges til mange formål men fælles for de mange anvendelsesmuligheder er typisk, at stålpladerne bruges til afskærmning, hvor der samtidig ønskes ventilation. Det kan være som en facadeløsning på et parkeringshus, hvor der er brug for et flot design kombineret med ventilation. Uanset hvad stålpladerne skal bruges til, så giver vores store udvalg mulighed for at forespørge på plader i standard størrelser såvel på netop til det, som du skal bruge den til. Du kan vælge mellem moderne aflange perforeringer, eller klassiske kløverblad perforeringer samt firkantede, runde og firkantede perforeringer. På den måde finder du en perforeret plade som kombinerer funktionalitet med design. Hver type fås med mange forskellige hulstørrelse, så du derved kan styre gennemstrømningen af lys eller luft ved at vælge store eller små huller.

Vi leverer perforerede plader i standard størrelser og på specialmål. Kontakt os for mere information.

Tlf: 97 13 12 00

Mail: salg@pcp-corp.dk

PcP. Danmark A/S
Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14310940
P nummer: 1000719397

Kontaktperson

HW
Heidi Westerby
hmw@pcp.dk

Send til en kollega

0.062