23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Outsourcing sparer penge i metalindustrien

Dybtræk anvendes i dag i produktionen af rigtig mange produkter, og der er store fordele i at outsource processen.

Udløber
8. april 2028

CK Deep Drawing har en særlig høj automatiseringsgrad og kan dermed bidrage effektivt til et cost down project, hvis de overtager dybtræk processen.

Værktøj kan tilpasses
 
En af de ting, som ikke mange ved, er at både nyt og eksisterende værktøj kan ombygges/tilpasses og bruges i CK Deep Drawings produktion. Det betyder, at virksomheden med stor fordel kan outsource dybtræk processen. CK Deep Drawing er specialist i dybtræk og kan med sin højteknologiske produktion lave flere processer på samme tid, og dermed bidrage effektivt til at reducere omkostningerne.
 
Materialebesparelse med dybtræk

En anden vigtig pointe er, at et produkt, der i dag produceres i plast med fordel kan produceres i stål med brug af dybtræk. Processen er langt hurtigere, og produktet bliver stærkere samtidig med at økonomien er bedre.
 
Store inhouse omkostninger hos virksomhederne
 
Mange virksomheder har entydigt fokus på at producere selv, og laver ikke beregninger over, hvad der kan spares ved at outsource dele af produktionen. Det kan der være mange grunde til, men det er en god ide, at evaluere processerne mindst én gang årligt, siger Peter Møller fra CK Deep Drawing: ”Mange virksomheder kommer til os og bliver overraskede over, hvor effektivt vi kan producere, og dermed hvor kosteffektivt produktet bliver. Det betyder meget for kunderne ift. deres konkurrencedygtighed.”
 
CK Deep Drawing som totalleverandør
 
CK Deep Drawing kan fungere som totalleverandør igennem hele produktionsprocessen fra rådgivning, til fastlæggelse af forædlingsproces til levering, og CK Deep Drawing kan lagerføre produkterne efterfølgende.
Dybtræk findes i produkter til bilindustrien, i lamper, gulvvarmeplader, ståltoiletter, ventilationsdele, pumper, landbrugsmaskiner m.v. Det vil sige, stort set alle komponenter kan emnemodnes til dybtræk. 

Tjek vores hjemmeside for mere information: https://ckdeepdrawing.dk


 
 
 

CK Deep Drawing | C & K Johansen A/S Denmark
Kærgårdsvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73205328
P nummer: 1002395165

Kontaktperson

PM

Send til en kollega

0.032