23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MiniPac VDA

Simulering af stenslag på ægte dele

Stenslag er svære at undgå, så det er vigtigt at teste modstandsdygtigheden over for disse irriterende småskader … som i værste fald kan vokse sig større og medføre andre problemer end de rent kosmetiske.

 Strenometer ApS er derfor glade for at kunne præsentere det nye slagprøvetilbehør MiniPac VDA fra Erichsen GmbH & Co. KG, der tester ved at simulere stenslag, og som har den fordel at gøre det muligt at teste på tredimensionelle prøveemner og små dele, dvs. også på rigtige autokomponenter, hjuldele m.v.

 Testen er i overensstemmelse med anslagsvinklen på 54°, som er specificeret af VDA (Foreningen af tyske bilproducenter) i forbindelse med den korrekte stødafstand. Der er muligt at teste på prøveemner der er op til 200 mm høje, 450 mm brede og 200 mm dybe.

 MiniPac VDA tilsluttes stenslagstester model 508, ligeledes fra Erichsen GmbH & Co. KG, som er et "multislagapparat" udviklet i overensstemmelse med automobilindustrien, som udmærker sig ved fremragende reproducerbarhed og sammenlignelighed.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.063