23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bianco båndsave leveres direkte fra lager

Nye og brugte kvalitets båndsave finder du hos Sandfeld A/S

Nye og brugte kvalitets båndsave finder du hos Sandfeld A/S. Se dem ved at klikke her.

Corona og Ruslands angreb på Ukraine har skabt, og skaber stadig, udfordringer, grundet materialeknaphed og/eller høje priser på stål. Det stiller langt højere krav os som seriøs leverandør af Bianco båndsave til den professionelle metalindustri.

Siden starten af 2019 forøgede vi vores lagerbeholdning på vores italienske båndsave, til ca. det dobbelte, for at kunne imødegå den længere leveringstid. Så siden da, og frem til i dag, finder du alle de mest solgte manuelle, halvautomatiske og fuldautomatiske båndsave på lager i Herning.

Er ønsket en brugt maskine, i stedet, kan vi også hjælpe med det. Vi fokuserer på vesteuropæiske maskiner, for at sikre den bedste kvalitet. Ydermere bliver alle brugte maskiner afprøvet og serviceret på vort eget værksted inden levering. Dem kan du se nederst på denne side

- - -

Bianco blev startet i 1984, i Italien, af brødrene Bianco og var en af de første fabrikker der kunne tilbyde båndsave som et alternativ til rundsave. Samtidig drev en rivende udvikling inden for elektronik og mekanik, de første halvautomatiske og fuldautomatiske båndsave frem. Den første Bianco, i Danmark, blev solgt i 1987.

Programmet består af manuelle, halvautomatiske og fuldautomatiske båndsave med en kapacitet op til Ø300 mm. Bliver savene større eller med komplekse end det, overgives opgaven til Bianco's søsterselskab Bianco BTM.

Bianco BTM opstod i 1990, da det blev klart at Bianco havde behov  for en afdeling til at tage sig af de mere komplekse og kraftige opgaver. Her producerer man båndsave med kapaciteter op til 2000 x 2000 mm. og med avancerede styringer til at styre komplekse skæredata.

Bianco BTM råder i dag over 25.000 kvadratmeter produktionsareal, og fabrikken eksporterer til ca. 50 lande rundt i verden.

Bianco har på en base af avancerede produktionsprocesser samt erfaringer fra kunderne udviklet et stærkt og bredt program, som over årene har gjort Bianco til en af de absolutte markedsledere inden for båndsave.

Den overordnede ledelse, samt tekniske og finansielle forvaltning følges forsat tæt af Bianco familien.

Sandfeld A/S
Birkegårdsvej 2
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66327116
P nummer: 1002229574

Kontaktperson

HS
Hans Sandfeld
Maskinhandler
+45 97117722 hans@sandfeld.com

Send til en kollega

0.062