23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny problemknuser hos Betech

Henrik Sebech Søegaard er ny produktchef hos Betech A/S med produktansvar for statiske tætninger, pakninger og formstøbte gummiemner.

Henrik har siden 2008 arbejdet med indkøb, teknisk support og kundespecifik produktudvikling og dermed 13 års solid erfaring fra for selvsamme produktgrupper. Derfor har Henrik også været i stand til straks at glide ind i produktchefteamet hos Betech og varetage kunderådgivning, salgssupport, indkøbsstyring af gummistøbeværktøjer m.m.

- Der er blevet taget utroligt positivt imod mig lige fra første arbejdsdag. Der går ikke en dag, uden en kollega spørger: Hvordan går det, Henrik?

- Og så er her en engageret og nærmest familiær ånd selv om Betechs organisation er noget større end mine foregående arbejdspladser. Virksomheden favner usædvanlig bredt og rummer en fantastisk viden, siger Henrik om starten i det nye job.

En af Henriks helt store passioner er at vedligeholde og køre ture på Harley Davidson-motorcyklen, som tidligere kunder og forretningsforbindelser måske har set eller hørt en del om.

Hans arbejdssted vil veksle mellem fabrikken i Bramming og Betechs salgsafdeling i Herlev.


Se mere på betech.dk om formstøbte gummiemner til industri, medtech og design.

Se mere på betech.dk om flangepakninger, statiske tætninger og akseltætninger til maskiner, anlæg, proces- og fødevareindustrien.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Send til en kollega

0.047