23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robust Panasonic favorit opdateres med 5G

Panasonic TOUGHBOOK G2 er en holdbar tablet til feltarbejdere, der har brug for hurtig mobilforbindelse selv i mere krævende miljøer.

Panasonic TOUGHBOOK G2, virksomhedens bestseller blandt robuste tablets, kommer nu i en opgraderet version med understøttelse af 5G. Modellen, som er blevet en favorit blandt feltpersonale og lagerarbejdere, vil kunne bestilles fra februar. Den stærkt øgede båndbredde, der bliver tilgængelig takket være 5G-teknologi, åbner op for nye muligheder.
 
For eksempel kan selv meget tunge filer nu hurtigt downloades fra (eller op til) skyen, hvilket gør det muligt at arbejde direkte i kompleks software i realtid og uden forsinkelse. Den øgede båndbredde kan omsættes i praksis, når for eksempel ambulancepersonale kan afholde videoopkald med en læge på vej til hospitalet og dermed spare dyrebar tid ved ankomsten. Et andet eksempel kunne være en reparatør, der kan diagnosticere et problem lige fra vejkanten, downloade et nyt styresystem og derefter installere det i et køretøj – helt uden behov for et tidskrævende besøg på et fysisk værksted.
 
Mere hukommelse og lagerkapacitet
Udover 5G-kompatibilitet er der også en masse andre nyheder gemt under motorhjelmen på den seneste generation af TOUGHBOOK G2. En nyhed er, at enheden nu kommer med indbygget eSIM, en funktion der efterspørges af it-administratorer, og som gør håndteringen af ​​fysiske SIM-kort til fortid. Ydeevnen er også blevet forbedret, da arbejdshukommelsen er blevet fordoblet, og lagerpladsen er øget. Et smart tastatur med baggrundsbelysning og valgfri USB Type-A- og Type-C-porte fås som ekstraudstyr. Alt dette gør TOUGHBOOK G2 meget alsidig, og den er derfor lige så velegnet i mødelokalet, som monteret i et køretøj eller i hånden på brugere, der bevæger sig til fods.

Panasonic TOUGHBOOK G2 med 5G kommer til salg i februar 2022 til vejledende priser fra 3212 EUR.
 
For mere information besøg http://www.toughbook.dk/

Panasonic Toughbook
Naverland 2, 9.
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32566588

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.031