23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå varmegenvinding fra din kompressorinstallation

Udnyt energien fra din kompressor, til at reducere dine varmeomkostninger med varmegenvinding. I en tid med kraftigt stigende energipriser, kan varmegenvinding medføre store besparelser for din virksomhed.

Skruekompressoren omdanner 100 % af den energi, der indføres for at generere trykluften, til termisk energi, hvoraf omkring 75 % kan genvindes.

Sådan fungerer varmegenvindingen

Energigenvindingsmuligheden er et simpelt mekanisk system, der hverken kræver vedligeholdelse eller strømforbrug.

Olien i en oliesmurt skruekompressor absorberer varmen fra kompressionen. Inden den varme olie når oliekøleren, ledes den gennem en varmeveksler, hvorfra varmen overføres til et vandkredsløb.

ALUP tilbyder forskellige kompressorer med indbygget energigenvinding. Eksisterende maskiner kan nemt udvides til at omfatte en energigenvindingsenhed til enhver tid.

Brug energien fornuftigt - spar penge og CO2

Kompressionsvarmen er ikke kun brugbar til opvarmning af lokaler eller varmt vand i hanen. Mange industrielle processer kræver varme til tørring, luftgardiner, forvarmning, afrensning, sterilisation, farvning og meget mere.

Der er flere fordele ved at genvinde varmen fra din kompressor:

  • Lavere energiomkostninger: Energiomkostninger udgør 70 % af de samlede omkostninger ved en kompressorinstallation. Genvinding af varmen fra kompressoren kan derfor reducere dine samlede energiomkostninger.
  • Færre omkostninger på udstyr: Ved at fjerne kompressionsvarme sænkes temperaturen i kompressorrummet. Bedre omgivelser forbedrer effektiviteten på udstyret og øger derfor levetiden.
  • Reduceret CO2-udledning: Varmegenvinding hjælper dig til at reducere din CO2-udledning.

 Mængden af energi som genvindes, og hermed størrelsen på din besparelse, afhænger af kompressorens størrelse og antal driftstimer.

Begynd at spare energi i dag

Tal med vores specialister, som gerne rådgiver dig og hjælper på vej mod dit effektive varmegenvindingssystem!

Kontakt vores rådgivere i dag.

RENO A/S
Alup Skandinavien
Åmarksvej 1
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75164513

Send til en kollega

0.046