23948sdkhjf

Optimering af energiforbruget giver en grønnere profil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bedre Bad – Bedre Energi

Der er mange penge at spare ved at kigge nærmere på din virksomheds energiforbrug.

Den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi hjælper virksomheder på tværs af brancher med klimaoptimering og bæredygtig drift.

Der er mange penge at spare ved at kigge nærmere på din virksomheds energiforbrug. De energiforbrugende installationer er nødvendige, men ofte dyre i drift. Især de stigende energipriser har en markant indvirkning på virksomheders driftssikkerhed og pengepung. Derfor er det vigtigt, at de kører effektivt og udnytter energien optimalt.

Synlige gevinster med energioptimering
Virksomheders energiforbrug afhænger både af bygningens klimaskærm og de energiforbrugende installationer. Desuden er de også med til at påvirke CO2-aftrykket. Det kan derfor godt betale sig at optimere både bygningers isolering, ventilation, maskiner og varmeinstallationer. Her kan være store gevinster for driftssikkerheden, klimaet – og mange penge at spare.

Hjælper virksomheder med grøn omstilling  
Hos Bedre Bad – Bedre Energi vi BBA Certificerede Energivejledere og med mange års erfaring og ekspertise inden for energiløsninger, hjælper vi virksomheder med at optimere driften, sikre besparelser og reducering af CO2-udslippet. Det er altså med til at forbedre bundlinjen samtidig med, at virksomhederne får en grønnere profil.

Bedre Bad – Bedre Energi kan hjælpe din virksomhed med at opnå:

·        Øget driftssikkerhed

·        Ressourcebesparelser

·        CO2-reduktuon via energioptimering

·        Bæredygtig energi

Læs mere om, hvordan Bedre Bad – Bedre Energi kan hjælpe din virksomhed med energioptimering: https://bedrebad.dk/erhverv/energioptimering-til-erhverv

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bedre Bad – Bedre Energi

Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
Bedre Bad – Bedre Energi

Send til en kollega

0.062