23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KLINGER Quantum i fokus

Den 9. marts 2009 blev det revolutionære KLINGER® Quantum pakningsmateriale lanceret. Vi vil gerne markere at det er 13 år siden at vores fabrik, KLINGER Dichtungstechnik, sendte de første plader på markedet.

Asbestfri, fiberforstærket pakningsmateriale 
Idéen med KLINGER® Quantum opstod fra visionen om at udvikle et asbestfri, fiberforstærket pakningsmateriale, der kunne måle sig med KLINGERit på performance parametre. Desuden skulle dette nye materiale opfylde det moderne og trendsættende krav til lækagetæthed og miljømæssig kompatibilitet.  

KLINGER® Quantum er et unikt produkt, og det første fiberforstærkende pakningsmateriale i verden, med denne grad af fleksibilitet, særligt ved høje temperaturer. KLINGER® Quantum pakningsmaterialet er sammensat af fiber- og fyldstof af høj kvalitet, der er bundet sammen i en højtemperaturbestandig HNBR-matrix. 

Highlights 

Unik HNBR-matrix
Særlig hærdningsteknologi
Modstandsdygtig over for krybning og kuldestrøm
Dimensionsstabil

Fordele 

Overlegen langtidsfleksibilitet (op til 8 gange mere fleksibelt end andre materialer)
Fremragende temperaturmodstand op til 400°C
Fødevaregodkendt iht. FDA og EC1935/2004
 
KLINGER® Quantum kan anvendes i forbindelse med et meget bredere udvalg af medier end noget andet fiberforstærket pakningsmateriale, der er tilgængeligt i dag.  

 Anvendelsesområder 
Dette materiale har en stor anvendelses flade, og er velegnet til brug i applikationer med; 

Olier
Vand
Damp
Gasser
Saltopløsninger
Brændstoffer
Alkoholer
Moderate organiske og uorganiske syrer
Kulbrinter
Smøremidler
Kølemidler
 
Funktion og holdbarhed 

Hos KLINGER kan vi naturligvis stå inde for kvaliteten af vores produkter. Ydeevnen og levetiden for alle pakninger afhænger dog i høj grad af korrekt opbevaring og montering -særligt sidstnævnte faktor er uden for producentens kontrol. Med dette i tankerne, anbefaler vi altid at rådene i vores installationsvejledning følges ved installation af vores kvalitetspakninger.

Vil du vide mere om KLINGER® Quantum?
Klik her for at gå til produksiden, hvor du bl.a. kan læse meget mere om vores produkt, downloade vores engelske brochure, samt vores installationsvejledning.  
link til KLINGER Quantum  eller ring på 51 43 48 51

KLINGER Danmark A/S
Nyager 12
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55793913
P nummer: 1003110890

Kontaktperson

JDW
Jannie Damstoft Winther
jaw@klinger.dk

Send til en kollega

0.047